Αναζήτηση
Βλέπω το θάνατο σου 2 - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Βλέπω το θάνατο σου 2 - iShow.gr
Είδος
Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2003
Διάρκεια
82'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Θρίλερ
Κλεισμένη, από δική της επιλογή, στην καθησυχαστική ασφάλεια μιας ψυχιατρικής κλινικής, η Κλίαρ ζει τώρα με έναν διαρκή φόβο ότι ο Θάνατος έρχεται να τη διεκδικήσει, όπως έκανε και με όλους τους φίλους της. Η Κλίαρ μπορεί να θεωρείται τρελή, αλλά έχει πολύ ισχυρό ένστικτο. Ο Θάνατος κινείται προς τον προαστιακό Αυτοκινητόδρομο 23. Στη διαδρομή, για ένα σαββατοκύριακο ξεκούρασης με τους φίλους της, η Κίμπερλι Κόρμαν (Α. Τζ. ΚΟΥΚ) βλέπει, ανίκανη να αντιδράσει, ένα φορτηγό γεμάτο με κορμούς ξύλου να γέρνει, να χάνει τον έλεγχό του και το βαρύ φορτίο του να πέφτει έξω από την καρότσα, ξεκινώντας έτσι μια αλυσίδα συγκρούσεων που αφήνει πίσω της ένα μείγμα από μέταλλα και νεκρά κορμιά! Ανάμεσα σε αυτά και το δικό της. Ένα λεπτό αργότερα, η Κίμπερλι βρίσκει τον εαυτό της παγιδευμένο σε ένα κυκλοφοριακό χάος, έχοντας δει λίγο πριν μια σειρά ανθρώπων να πεθαίνουν και το φορτηγό δίπλα της. Ευτυχώς, όλο αυτό, ήταν μόνο ένα όραμα. Αλλά μήπως ταυτόχρονα ήταν και μια προειδοποίηση; Σοκαρισμένη, η Κίμπερλι εμποδίζει τα αυτοκίνητα που θέλουν να μπουν στο Αυτοκινητόδρομο 23 και τότε ένας νεαρός αστυνομικός (ΜΑΪΚΛ ΛΑΝΤΕΣ) καταφθάνει επί τόπου για να δει τι συμβαίνει. Οι επιβάτες αρχίζουν να κορνάρουν και να παραπονιούνται, μέχρι τη στιγμή που το προαίσθημα της Κίμπερλι βγαίνει αληθινό μπροστά στα μάτια τους και μάλιστα με έναν πολύ τραγικό τρόπο. Ο Θάνατος κυριαρχεί με μία φρικτή καραμπόλα, ενώ αυτοί που δεν μπόρεσαν να βγουν στον αυτοκινητόδρομο 23 βλέπουν ότι έχουν γλιτώσει τις ζωές τους. Μόνο η Κίμπερλι όμως ξέρει ότι τίποτε δεν τέλειωσε. Δεν μπορείς να ξεγελάσεις έτσι απλά το Θάνατο. Τώρα, όλη αυτή η ομάδα των άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων, οι οποίοι σύμφωνα με το όραμα της Κίμπερλι ήταν προορισμένοι να πεθάνουν στην καραμπόλα του δρόμου, θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να ξεκινήσουν ένα συγκλονιστικό αγώνα ενάντια στο χρόνο και στον παραλυτικό τους φόβο, για να μπορέσουν να επιτύχουν αυτό που κατάφερε μία μόνον επιβάτης της πτήσης 180! Να παραμείνουν ζωντανοί.
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Για κάθε αρχή, υπάρχει ένα τέλος και το "ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 2", είναι η συνέχεια του υπερ-επιτυχημένου υπερφυσικού θρίλερ, που είδαμε το 2000 κι έχει ως κεντρική ηρωίδα την Κλίαρ Ρίβερς (ΑΛΙ ΛΑΡΤΕΡ), τη μόνη που επέζησε από τη συντριβή της πτήσης 180.

Η New Line Cinema παρουσιάζει την ταινία ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 2, από την ίδια ομάδα παραγωγής και της πρώτης ταινίας, τους Γουόρεν Ζάιντ και Κρεγκ Πέρι (American Pie I-III, Cats and Dogs), ενώ ο Τζάστις Γκριν (Mission to Mars, I΄ll Be Home for Christmas) είναι στη θέση του συμπαραγωγού. Από το καστ της πρώτης ταινίας βλέπουμε πάλι τους: ΑΛΙ ΛΑΡΤΕΡ (Legally Blonde, American Outlaws) στο ρόλο της Κλίαρ Ρίβερς και ΤΟΝΙ ΤΟΝΤ (Candyman) στο ρόλο του νεκροθάφτη, κ. Μπλάντγουρθ.
Συμμετέχουν
Άλι Λάρτερ
Clear Rivers
Έι Τζέι Κουκ
Kimberly Corman
Μάικλ Λάντες
Thomas Burke
Ντέιβιντ Paetkau
Evan Lewis
Terrence
Eugene Dix
Τζέιμς Κερκ
Tim Carpenter
Λίντα Μποιντ
Nora Carpenter
Keegan Connor Tracy
Kat
Τζόναθαν Cherry
Rory
Justina Machado
Isabella Hudson
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551