Αναζήτηση
High school musical 3: Η αποφοίτηση - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
High school musical 3: Η αποφοίτηση - iShow.gr
Είδος
Νεανική μουσικοχορευτική κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2008
Διάρκεια
108'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Κωμωδία
Μιούζικαλ
Οικογενειακή

Το "High School Musical 3: Senior Year" βρίσκει τον Τρόι και τη Γκαμπριέλα να αντιμετωπίζουν την προοπτική ότι μπορεί να χωριστούν, αφού προσανατολίζονται προς διαφορετικά κολέγια. Μαζί με τους υπόλοιπους Wildcats ανεβάζουν ένα περίτεχνο ανοιξιάτικο μιούζικαλ που αντανακλά τις εμπειρίες, τις ελπίδες και τους φόβους τους για το μέλλον. Με νέα απίστευτη μουσική και εκπληκτικά χορευτικά νούμερα που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες της μεγάλης οθόνης, η ταινία μας μεταφέρει ψυχαγωγία υψηλής ενέργειας από την ταλαντούχα ομάδα του Ιστ Χάι.

Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Με νέα απίστευτη μουσική και εκπληκτικά χορευτικά νούμερα που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες της μεγάλης οθόνης, η ταινία μας μεταφέρει ψυχαγωγία υψηλής ενέργειας από την ταλαντούχα ομάδα του Ιστ Χάι.

Ο Τρόι και η Γκαμπριέλα προσπαθούν να απολαύσουν την κάθε τους στιγμή, καθώς ανησυχούν ότι το Πανεπιστήμιο μπορεί να τους χωρίσει. Τρία νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ομάδα κι όλοι μαζί απολαμβάνουν την απίστευτη μουσική και τα πρωτότυπα χορευτικά προσαρμοσμένα πλήρως στις δυνατότητες της μεγάλης οθόνης. Μαζί με τους υπόλοιπους Wildcats ανεβάζουν ένα περίτεχνο ανοιξιάτικο μιούζικαλ που αντανακλά τις εμπειρίες, τις ελπίδες και τους φόβους τους για το μέλλον.

Συμμετέχουν
Ζακ Έφρον
Troy Bolton
Βανέσα Χάντζενς
Gabriella Montez
Άσλεϊ Τίσντεϊλ
Sharpay Evans
Λούκας Γκραμπεέλ
Ryan Evans
Κόρμπιν Μπλου
Chad Danforth
Μονίκ Κόουλμαν
Taylor McKessie
Ολέσια Ρούλιν
Kelsi Nielsen
Κρις Γουόρεν Τζ.
Zeke Baylor
Ryne Sanborn
Jason Cross
KayCee Stroh
Martha Cox
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551