Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Το πέρασμα - iShow.gr
Το πέρασμα (The Passage)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Θρίλερ
Είδος
Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2007.
Διάρκεια
95'
Συντελεστές
Υπόθεση
Μετά το θάνατο της φίλης του, Τρέισι, ο Αμερικανός Λουκ ταξιδεύει στο Μαρόκο με τον Βρετανό φίλο του Αδάμ για να περάσουν τις διακοπές και να
συνειδητοποιήσει την απώλεια. Όσο βρίσκεται στη Μεδίνα, ο Λουκ συναντά την πανέμορφη Μαροκινή Ζάρα, νοσοκόμα και προσφέρεται να την συνοδεύσει στο σπίτι της. Ωστόσο, αυτή προσβάλλεται από μια ομάδα ανδρών, λόγω της Δυτικής συντροφιάς της και ο Λουκ την υπερασπίζεται. Η Ζάρα προσφέρεται να ξεναγήσει τους δυο ξένους και τους προτείνει να ταξιδέψουν στο όρος Άτλας για να δουν το ηλιοβασίλεμα και να περάσουν τη νύχτα σε ένα ξενοδοχείο. Ο Αδαμ αποφασίζει να τους συναντήσει το επόμενο πρωί αλλά να μην τους ακολουθήσει στην ξενάγηση για να τους αφήσει μόνους. Ωστόσο, ο διευθυντής του ξενοδοχείου δεν δέχεται την κράτηση που είχαν κάνει και ένας ντόπιος παραχωρεί στο ζευγάρι το δικό του δωμάτιο. Τη νύχτα, ο Λουκ πηγαίνει στο μπάνιο κι ανακαλύπτει κάποια τούνελ που συνδέουν τα δωμάτια με το βουνό. Η Ζάρα τον συναντά στο τούνελ όπου ο Λουκ ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό για τον τόπο.
Πληροφορίες
Η ταινία κέρδισε το Βραβείο Σκηνοθεσίας του Ντουράγκο Φιλμ Φέστιβαλ 2008 ενώ ήταν υποψήφια και στο Φεστιβάλ Τορόντο 2007.
Συμμετέχουν
Khalid Benchagra
Abdel Ghani Benizza
Στίβεν Ντορφ
Luke
Neil Fluellen
Chris
Sarai Givaty
Zahra
Neil Τζάκσον
Adam
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz