Αναζήτηση:

Το λάθος αστέρι

 

(The fault in our stars)

  2014
Βαθμολογήστε το
Η Χέιζελ και ο Γκας είναι δυο ξεχωριστοί έφηβοι που μοιράζονται τον ίδιο, μοναδικά καυστικό, ξεχωριστό χαρακτήρα, μια κοινή περιφρόνηση απέναντι σε καθετί συμβατικό και συνηθισμένο, αλλά και μια αγάπη, σαρωτική και ανεξέλεγκτη, που θα τους οδηγήσει αναπόφευκτα – κι εμάς μαζί τους - σ’ ένα αξέχαστο ταξίδι ζωής. Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σε μια ομάδα υποστήριξης καρκινοπαθών, κι αυτό είναι που κάνει τη σχέση τους πολύ πιο μαγική και συναρπαστική.
Η Χέιζελ Γκρέις Λάνκαστερ (Σέιλιν Γούντλι) είναι μόλις δεκαέξι χρονών. Ανά φάσεις αγαπά, ή απλώς ανέχεται κατά περίπτωση, την έντονη παρουσία και τον υπερβάλλοντα ζήλο των υπέρ-δοτικών της γονέων, ενώ κατά τ’ άλλα είναι αδιαμφισβήτητα τσιμπημένη με τον, επίσης ερωτευμένο, Γκας Ο...  Διαβάστε περισσότερα.
Κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Συζήτηση
 Δημοσίευση στο

Η ταινία ανήκει στην κατηγορία

Δραματική Προσθήκη στα αγαπημένα
Κάντε κλίκ πάνω στον τίτλο της κατηγορίας ή στο σύμβολο Προσθήκη στα αγαπημένα για να προσθέσετε το είδος του show στα αγαπημένα σας.
Τελευταία Video
Το λάθος αστέρι
Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σε μια ομάδα υποστήριξης καρκινοπαθών, κι αυτό είναι που κάνει τη σχέση τους πολύ πιο μαγική και συναρπαστική.
πριν 6 χρόνια