Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στο «The 2Night Show» τον Ιωάννη Παπαζήση και την Έλενα Χαραλαμπούδη, σε μια εκπομπή γεμάτη αποκαλύψεις και χιούμορ.
Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση απόλαυσαν μια μικρή ρομαντική απόδραση, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς τους φίλους τρυφερά στιγμιότυπα.
Στα γυρίσματα της πολυαναμένομενης σειράς του Alpha «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σιδηρόπουλος, όπου συνάντησαν μερικούς από τους πρωταγωνιστές της σειράς.
Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μοιράστηκαν μια σπάνια κοινή φωτογραφία που ξετρέλανε τους θαυμαστές τους.
Η Αριάδνη ήταν ένα πολλά υποσχόμενο νεαρό κορίτσι. Υιοθετημένη από τους γονείς της σε μικρή ηλικία, είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Μέχρι που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.
Η Ειρήνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος πηγαίνει να τη δει, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη. Ο Άγγελος συναντάει τον θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του.
Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα πλησιάζει. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να τις προετοιμάσει για όσα έρχονται. Μία μυστηριώδης γυναίκα, η Φανή, δραπετεύει από τη φυλακή και ψάχνει εναγωνίως να βρει τον Αντώνη.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα