Στο The 2night Show βρέθηκε ο Νικηφόρος και αναφέρθηκε στην αγάπη του στο τραγούδι, στο ξεκίνημά του στο X Factor, ενώ έφερε στη μνήμη του όμορφες στιγμές από τα μικράτα του στην Πρέβεζα και την Ρόδο.
Ο Νικηφόρος Βυθούλκας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και στον Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικειοθελή αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US.
Μετά το τέλος του live του J2US, ο Νικηφόρος ρωτήθηκε για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη και ξεκαθάρισε πως η παρτενέρ του δεν είναι έγκυος, απλά το φόρεμα έκανε μια ατέλεια στο συγκεκριμένο σημείο.
Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ερωτικούς ερμηνευτές αλλά και συνθέτες της νέας γενιάς, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι Και Σ' έβλεπα».
Πρωταγωνιστής σε ένα δυσάρεστο περιστατικό υπήρξε ο Νικηφόρος.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα