Στο στόχαστρο με πολύ αρνητικό πρόσημο μπήκαν πρόσφατα οι Πυξ Λαξ εξαιτίας της βαρύτατης καταγγελίας για παιδοφιλία εις βάρος του πρώην ντράμερ του συγκροτήματος, Γιώργου Γιαννόπουλου.
Μία νέα αποκάλυψη για το πρώην ζευγάρι Φωτεινή Ψυχίδου και Δημήτρη Κοργιαλά έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού στο «Πρωινό», η γνωστή δημοσιογράφος πέρασε το εορταστικό τριήμερο στο νοσοκομείο, αφού ο μικρότερος γιος της χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή.
Την Φωτεινή Ψυχίδου, που χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Κοργιαλά, πέτυχε ο φακός του περιοδικού YOU μαζί με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο τη μέρα των ερωτευμένων, 14 Φεβρουαρίου, βάζοντας μπρος τα σενάρια περί νέας σχέση της.
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με τη νέα σχέση της Φωτεινής Ψυχίδου με τον Σπύρο Πώρο, λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της με τον Δημήτρη Κοργιαλά.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα