Η επιτυχημένη παράσταση «Τρεις Αδελφές» του Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη, επιστρέφει από τις 15 Οκτωβρίου στο Εθνικό Θέατρο για δεύτερη χρονιά, εξερευνώντας την ανθρώπινη προσδοκία, τον χρόνο και τη μνήμη.
Όταν η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης, οι καταστάσεις γίνονται ακραίες, οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και τα καλά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.
Η Μαρία Γεωργιάδου, η σεναριογράφος της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος», έχει ετοιμάσει πολλές ανατροπές, εκπλήξεις, αλλά και δυνατές συγκινήσεις για την επόμενη σεζόν.
Ήταν αουτσάϊντερ, όμως τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται σε φαβορί… Είναι ο «Ήλιος» της Μαρίας Γεωργιάδου.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα