Συναυλία που άφησε εποχή και συζητιέται μέχρι τις μέρες μας. Τη διοργάνωσε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μια Δευτέρα με πανσέληνο στις 25 Ιουλίου του 1983 στην πλαζ της Βουλιαγμένης.
«Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!».
Με ένα λιτό μήνυμά της η σύζυγος του Λουκιανού Κηλαηδόνη, Άννα Βαγενά ανακοίνωσε ότι ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή. Ήταν 7 Φεβρουαρίου 2017.
Η Γιασεμή Κηλαηδόνη περιγράφει πως γνώρισε τον σύζυγο της, μέσω του πατέρα της Λουκιανού, και αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην παράσταση, Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν, που πρωταγωνιστεί.
Δύσκολες ώρες περνάει η Άννα Βαγενά μετά τον χαμό του Λουκιανού Κηλαηδόνη.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα