Το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2025 γιορτάζει 50 χρόνια παρουσίας στην Ελευσίνα, προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα θεατρικών, μουσικών, κινηματογραφικών και εικαστικών εκδηλώσεων από 31 Αυγούστου έως 28 Σεπτεμβρίου.
Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου του δίσκου και στην τελική ευθεία για τις δύο μεγάλες συναυλίες του στο Μέγαρο Μουσικής, ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός μιλά στη Νίκη Λυμπεράκη για τη ζωή του, την τέχνη, τα σχέδιά του αλλά και την πολιτική.
Καλεσμένοι στην ξεχωριστή αυτή συναυλία, ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του και η Νεφέλη Φασούλη.
H συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στις 20 Ιουλίου στην Ιτέα, στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2024 θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο λόγω τεχνικών εργασιών στην προβλήτα της Ιτέας που καθιστούν αδύνατη την περίφραξη του χώρου.
Μία δελφική πολιτιστική αμφικτυονία, που αιμοδοτεί κάθε καλοκαίρι την καλλιτεχνική δραστηριότητα στην κεντρική Ελλάδα, καθώς αποτελεί ένα πραγματικό δίκτυο καλλιτεχνικών δρώμενων σε διαφορετικές πόλεις και κοινωνίες της Φωκίδας.
«Άκουσα μία φορά το τραγούδι, δεν έχω άποψη ακόμα. Ας μείνει και κάποιος που δεν θα σχολιάσει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα