Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλάει για τη μητρότητα και αποκαλύπτει πως τώρα συνειδητοποιεί ότι έχει μωρό. Επίσης, αναφέρει πως η βάφτιση θα γίνει το καλοκαίρι.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, καρπό του έρωτά της από τον Γρηγόρη Μόργκαν μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε το απόλυτο μαμαδίστικο φαγητό σε χρόνο dt.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περνά τα πρώτα 24ωρα με τον γιο της στο σπίτι και σήμερα, 17 Ιουλίου δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου τους.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα