Η δημιουργός του γνωστού brand ένδυσης «libeloula» Χρύσα Καλπάκη, η οποία πριν από λίγο καιρό χώρισε με τον ηθοποιό Ιωσήφ Μαρινάκη έπειτα από 14 χρόνια γάμου, έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή.
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας.
Ο ηθοποιός, Ιωσήφ Μαρινάκης, που πρωταγωνιστεί στο απογευματινό του ΑΝΤ1 ,''Οργή'', μιλά στο MYtv για τον ήρωά του, την εξέλιξή του, αλλά και για τις προτάσεις για τη νέα σεζόν.
Οι δυο τους απολαμβάνουν τις βόλτες στην έρημο με τις καμήλες, εξερευνούν την περιοχή και ζουν σίγουρα στιγμές εντελώς διαφορετικές από την καθημερινότητά τους.
Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ιωσήφ Μαρινάκης, λίγο πριν δώσει συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα