Με δάκρυα στα μάτια κι ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την αγαπημένη λαϊκή φωνή, την Πόλυ Πάνου στο λαϊκό προσκύνημα που έγινε στο Α’ νεκροταφείο, αλλά και στην κηδεία της στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.
Απλοί άνθρωποι που μεγάλωσαν και συγκινήθηκαν με τα τραγούδια της Πόλυς Πάνου αφήνουν από το πρωί ένα λουλούδι στο φέρετρο της τραγουδίστριας Πόλυς Πάνου που άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Περασκευή, ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας σε μια σκληρή αναμέτρηση με τον καρκίνο.
Μετά το θάνατο της μεγάλης ερμηνεύτριας του ελληνικού τραγουδιού και της μοναδικής φωνής που χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή, σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σωρός της Πόλυς Πάνου, στο παρεκκλήσι του Α' Νεκροταφείου.
Έφυγε από τη ζωή μια από τις πιο αγαπημένες λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα