Η προσπάθεια συγκάλυψης της Λίνας από την Άννα και η σύλληψή της από τον Δημήτρη οδηγεί το ζευγάρι σε μια τεράστια ρήξη. Ο κόσμος τους αρχίζει να καταρρέει.
Ευχάριστα νέα για την Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς και υποδύεται την Αθηνά, μετά από 26 χρόνια πήρε μία μεγάλη απόφαση.
Στο τέλος της φτάνει η παρουσία του Στέφανου Κυριακίδη στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Mega παρόλο που υποδύεται έναν από τους πιο βασικούς ρόλους.
Δυναμικά συνεχίζει την πορεία της η Γη της Ελιάς στο Mega κι οι καταιγιστικές εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα