O Κρατερός Κατσούλης μιλά για το νέο του ξεκίνημα στην καινούρια εκπομπή της ΕΡΤ «Νωρίς - Νωρίς», την καθημερινότητά του με την 14χρονη Αέλια και τον 9χρονο Αρίωνα και για το πώς είναι ο ίδιος ως μπαμπάς.
Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά για τον Κρατερό Κατσούλη καθώς το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Το Όνομα» στο Θέατρο Αθηνά.
Ο Κρατερός Κατσούλης και η Ντόρα Μακρυγιάννη μιλούν για την νέα τους δουλειά, ενώ ο Λευτέρης Ζαμπετάκης αποκαλύπτει ότι έχει πλύνει ποτήρια στην Αμερική.
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης μίλησαν για το νέο τους τηλεοπτικό στοίχημα στην ΕΡΤ, την τηλεθέαση και τους ανταγωνιστές τους.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα