Καλεσμένες στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα η εγκυμονούσα Αγάθη Ράντη και η αδερφή της, η Βαλεντίνη Ράντη, σε μια σπάνια εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα.
Πριν από λίγο μάλιστα, η Βαλεντίνη Ρέντη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα μήνυμα μέσα από το οποίο ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους της, τους συνεργάτες της και την ιδιοκτησία του καναλιού για την συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.
Η Αγάθη και η Βαλεντίνη Ράντη είναι δύο δίδυμες αυτοκόλλητες αδελφές που εργάζονται στο κανάλι του STAR και είναι διάσημες για το δημοσιογραφικό τους ταλέντο. Σε κοινή τους συνέντευξη, αναφέρθηκαν στα σχέδια για το γάμο.
Όλα κάποτε τελειώνουν, λέει ο σοφός λαός και κάπως έτσι είναι και για τη σχέση της δημοσιογράφου του STAR, Βαλεντίνη Ράντη η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea.com, χώρισε πρόσφατα από τον αρραβωνιαστικό της.
Mετά από πολλά χρόνια ρεπορτάζ ήρθε η στιγμή να κάνουν και την δική τους εκπομπή.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα