Αναζήτηση
Σταύρος Αβδούλος βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Σταύρος Αβδούλος γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε θέατρο στο Ωδείο Πειραιώς και οικονομικά στην τότε Ανωτάτη Βιομηχανική.

Την περίοδο 1975-1980 είναι βοηθός του Βασίλη Γεωργιάδη στην τηλεόραση, όπου σαν σκηνοθέτης, οργανωτής παραγωγής και στη συνέχεια σαν σεναριογράφος, εργάζεται με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, το 1987, με τον Τάκη Χρυσικάκο ιδρύουν το θίασο Εθελοντές όπου σκηνοθετεί τα έργα Βαβυλωνία, του Βυζάντιου και Ο Σάκης ο θείος και το κόμμα, του Γιώργου Αρμένη. Την ίδια περίοδο διευθύνει για ένα χρόνο το διαδημοτικό ραδιοσταθμό Ράδιο 5.

Από το 1993 αρχίζει να γράφει σενάρια σε συνεργασία πάντα με την Ειρήνη Ριτσώνη -με την οποία έχουν ακόμα συγγράψει δύο μυθιστορήματα που εκδόθηκαν από τα Νέα σύνορα (Εκδόσεις Λιβάνη).

Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος από το 2005. 
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μίνι σειράς «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» σε σκηνοθεσία Μανουσάκη Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μίνι σειράς «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» σε σκηνοθεσία Μανουσάκη  πριν 1 έτος
Ο ΣΚΑΪ μπαίνει για 1η φορά στη μυθοπλασία - Αυτές είναι οι ''Προδοσίες''! Ο ΣΚΑΪ μπαίνει για 1η φορά στη μυθοπλασία - Αυτές είναι οι ''Προδοσίες''!  πριν 6 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551