Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Νίτσα Μαρούδα βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
Νίτσα Μαρούδα
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Βιογραφικό
Ελληνίδα ηθοποιός και πεθερά του πολιτικού Βαγγέλη Μειμαράκη

Φιλμογραφία
Υποψήφιοι Βουλευτές και Βουλευτίνες (1980)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972) [Νίτσα]
Πως Καταντήσαμε Σωτήρη (1972) [Σωτήρης]
Ένα αστείο κορίτσι (1970) [Νατάσσα]
Ο Σταύρος είναι Πονηρός (1970) [Κασσιανή]
Η νεράιδα και το παληκάρι (1969)
Η ωραία του κουρέα (1969) [Σοφία Ψαλίδα]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα!.. (1969) [Κατίνα]
Το ανθρωπάκι (1969) [Λουλούκα]
Το λεβεντόπαιδο (1969) [Λάουρα]
Η αρχόντισα κι ο αλήτης (1968) [(φίλη Παναγή)]
Ο Μικές παντρεύεται (1968) [Σίτσα Συναξαρίδου]
Ποιος Θανάσης!! (1968) [Ελπίδα Τρίκορφου]
Η βουλευτίνα (1966) [Αλίκη]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966) [Μπίλι (Εριφύλλη Κατσιποδαράκη)]
Ο παπατρέχας (1966) [Ναυσικά (Νάνσυ) Λαγού]
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965) [Θάλεια Κωνσταντινέα]
Μια τρελλή τρελλή οικογένεια (1965) [Φιλιώ]
Ο ουρανοκατέβατος (1965) [Μαίρη]
Πάρε το Δάκρυ μου (1965)Στοργή (1965) [Μαρίνα]
Τέντυ μπόυ... αγάπη μου (1965) [Πόπη]
Δις διευθυντής (1964) [Βίκυ Μελίδου]
Ο Πολύτεκνος (1964)Νειάτα στο Πεζοδρόμιο (1964) [Σόνια Αγγέλου]
Εμείς τα μπατιράκια (1963) [Τριανταφυλλιά]
Φυγή (1963)
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962) [Πιπίτσα]
Το Καρπουζάκι (1962)
Κατήφορος (1961) [Μαρία Σιάκα]
Η Νάνσυ την... Ψώνισε (1960)
Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (1960)
Το Αγρίμι (1960)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ... (1960)

Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz