Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Γιώργος Μυλωνάς βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
Γιώργος Μυλωνάς
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Βιογραφικό
Ο Γιώργος Μυλωνάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Παρακολούθησε Γυμνάσιο και Λύκειο στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης απ’ όπου αποφοίτησε το 1998, με όργανο την κιθάρα. Παράλληλα σπούδαζε στο Ωδείο Ν. Σμύρνης από το οποίο πήρε Πτυχίο Αρμονίας το 1998. Στα χρόνια του λυκείου, ήταν ο τραγουδιστής του γκρουπ που είχε σχηματίσει μαζί με συμμαθητές του, με το όνομα «Οι ωραίοι και το τέρας». Με το γκρουπ αυτό συμμετείχαν το 1997 στο διαγωνισμό ‘Battle of the Bands’ που διοργάνωσε το An Club. Την ίδια χρονιά σχημάτισε τρίο κιθάρας με το οποίο εμφανίζονταν στο Αθηναϊκό Καφενείο.

Όντας μαθητής της 3ης Λυκείου, εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Χορωδία στο Συνέδριο των Υπουργών Παιδείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Νορβηγία. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1999 δίπλα στη Χαρούλα Αλεξίου στον ‘Διογένη’ και την ίδια χρονιά συνεργάστηκε με τον Μάριο Φραγκούλη στο πρόγραμμα που παρουσίασε στην Ιερά Οδό. Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει δίπλα στον Γιάννη Πάριο στον Διογένη ενώ μπαίνει και στη σχολή Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε κάνοντας φωνητικά στους δίσκους της Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Υδρόγειες σφαίρες» και στον πλατινένιο δίσκο του Μάριου Φραγκούλη «Live στην Ιερά Οδό». Ήταν επίσης μέλος της ‘Beatles Live Tribute Band’ που κυκλοφόρησε το ομότιτλο CD το 2004. Τη σεζόν 2002-2003 συμμετέχει στο μόνιμο σχήμα του ‘Σταυρού του Νότου club’ όπου συνεχίζει να εμφανίζεται ανελλιπώς για 4η χρονιά φέτος.

Το καλοκαίρι που μόλις πέρασε, συμμετείχε στην παράσταση «Αχαρνής» του Διονύση Σαββόπουλου που περιόδευσε στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2005 κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Καλοκαίρια που γελούν». Σε αυτό το άλμπουμ, εκτός από τον ίδιο, τραγούδια έχουν γράψει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δημητριάδης, ο Στάθης Δρογώσης, ο Δημήτρης Τζιμέας και άλλοι. Από το άλμπουμ αυτό, το τραγούδι του «Μια βουτιά» χρησιμοποιήθηκε στην προώθηση του νέου κινητού τηλεφώνου/ mp3-player της Sony-Ericsson. Σεπτέμβριος 2005

Έχει κυκλοφορήσει 2 προσωπικούς δίσκους.( "καλοκαίρια που γελούν" 2005,"liberta" 2010).Πρωταγωνiστεί στην θεατρική παράσταση της Ελένης Γκασούκα, "Ήρωες" στο 'Μικρό Παλλάς'.το 2010 δημιουργεί τους Republik.


Τελευταίες ειδήσεις
Συναυλία από το μουσικό σχήμα ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ Συναυλία από το μουσικό σχήμα ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ  πριν 8 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz