Βιογραφικό
O Χρήστος Φερεντίνος γεννήθηκε στα Ιωάννινα αλλά λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισαν στην Αθήνα. Φοίτησε στη Νομική Αθήνας αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει εως το πτυχείο μιας και τον κέρδισε ο χώρος του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης έπειτα.
Η πρώτη του απόπειρα στο ραδιόφωνο ήταν το 1989 στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84. Δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε δική του εκπομπή στον τότε SKY, με τίτλο «Ότι βρέξει ας κατεβάσει».
Ιδιαίτερα δημοφιλής άρχισε να γίνεται όταν το 1995 εμφανίστηκε στην τηλεόραση του SKY, όπου για 3 χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Άκου να δεις». Η εκπομπή γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία και έτσι ο Χρήστος δέχθηκε πρόταση από το MEGA να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, την οποία και αποδέχθηκε. Ακολούθησε, επίσης στο Mega, η εκπομπή Ακούνα Ματάτα. Μια ταξιδιωτική εκπομπή με περιπέτειες σε Ελλάδα και εξωτερικό που τα έχουν όλα: οτοστόπ με αγροτικά αυτοκίνητα, ταξίδια με υδροπλάνο, ελικόπτερα και πολλά ευτράπελα!
Τo 2000, ξέφυγε από αυτού του είδους τις εκπομπές και παίρνοντας μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 παρουσίαζε για 2,5 χρόνια το "Μπαμ", μια ξεκαρδιστική εκπομπή με φάρσες. Μετά το "Μπαμ" και τον ΑΝΤ1, σειρά έχει το Star και το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος» και έπειτα το παιχνίδι δράσης "Fort Boyard".
Έχοντας διαγράψει ήδη μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και κάνει το μεγάλο deal με τον σταθμό του Αμαρουσίου. Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει Deal και Super Deal και εκτοξεύει τα νούμερα τηλεθέασης κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των παικτών ακόμα περισσότερο. Στο ενεργητικό του έχει και την παρουσίαση δύο talent show των Ελλάδα έχεις ταλέντο και Ο διάδοχος του Uri Geller.
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων που του αρέσει να κρατάει τα προσωπικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου με την οποία έχει αποκτήσει και δύο παιδάκια, δίδυμα μάλιστα.