Αναζήτηση:

Νίκος Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων. Γεννήθηκε το 1962 στην Αλεξανδρούπολη του Έβρου. Ο πατέρας του, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν βουλευτής και υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι τα 16 του χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

Το 1980 πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στην Πάντειο Σχολή Αθηνών και μετακόμισε στην Αθήνα. Στα μαθητικά χρόνια του ήταν γραμματέας της μαθητικής παράταξης της ΝΔ (ΜΑΚΙ) και στα φοιτητικά επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του - ήδη ως φοιτητής άρχισε να εργάζεται στην έντυπη δημοσιογραφία.  Διαβάστε περισσότερα...
Ημ.γεν.:
1962

Συμμετοχές σε παραγωγές με πληροφορίες στο iShow

Ant1 news

2017

Ναι ή όχι: Η ώρα της απόφασης

Παρουσίαση2015

Στον ενικό

Παρουσίαση2013

Πρόσωπο με πρόσωπο

Παρουσίαση
Συζητήστε
Νίτσος Θόδωρος    Κύριε Χατζηνικολάου καλημέρα Έστειλα δύο φορές ένα σχόλιο, για την χθεσινή εκπομπή της κυρίιας Κανέλη,και δεν δημοσιεύτηκε, το ξαναστέλνω στο δικό σας μπλοκ και αναμένω Έχεις γεμίσει τα έντυπα και το σταθμό σου με κουμμουνιστικά απόβλητα, έχεις προφανώς κόμπλεξ κατατερώτητας απέναντί τους. Όσο για την κυρία, δεν αντέχω ούτε στιγμή τις κοινότυπες κοτσάνες της, να τους χαίρεσαι όλους!
πριν 4 χρόνια
 Δημοσίευση στο