Αναζήτηση:

Γιώργος Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς ( 25 Ιουλίου 1956 στη Σάμο) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, τηλεπαρουσιαστής και οικονομικός συντάκτης.

Μετά τη Σάμο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τέλειωσε το σχολείο. Ακολούθησε νομικές σπουδές στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Μετεκπαιδεύτηκε στις Οικονομικές Επιστήμες και στη Δημοσιογραφία στο Βέλγιο. Έκανε διδακτορικό επί τριετία στην Αμερική.

Έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά.

Το 2000 τιμήθηκε ως "Δημοσιογράφος της χρονιάς" από το Ίδρυμα Μπότση και εν συνεχεία από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, 5 χρόνια μετά την πρώτη βράβευση.
 Διαβάστε περισσότερα...
Ημ.γεν.:
25/7/1956

Συμμετοχές σε παραγωγές με πληροφορίες στο iShow

Ειδήσεις με τον Γιώργο Αυτιά

Παρουσίαση2013

Καλημέρα ΣΚΑΪ

Παρουσίαση2012

Magazino

Παρουσίαση

"Καλημέρα" με το Γιώργο Αυτιά

Παρουσίαση

Πείτε το στο Alter

Παρουσίαση
Συζητήστε
Εμμανουέλα Κατρίνη    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΩΝΕΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΕΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΗΛΕΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2810 258451ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑ Ι6974976770 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
πριν 8 χρόνια
Φωτεινή Χαραλαμπίδου    ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ. ΑΥΤΙΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ, ΑΓΙΑΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΒΡΗ ΤΟΥ 14, ΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΝ 19/3/14,ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΕΙΑ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ;ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ! ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6940595568
πριν 7 χρόνια
 Δημοσίευση στο