Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Λέα Σεντού (Léa Seydoux) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
Λέα Σεντού  (Léa Seydoux)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Γέννηση
01/07/1985
Ηλικία
36
Βιογραφικό
Φιλμογραφία
L`Enfant d`en Haut (2012)
Les Adieux a la Reine - Αντίο Βασίλισσα (2012)
Midnight in Paris - Μεσάνυχτα στο Παρίσι (2011)
Mission: Impossible-Ghost Protocol - Επικίνδυνες Αποστολές-Πρωτόκολλο:
Φάντασμα (2011)
Misterios de Lisboa - Τα Μυστήρια της Λισαβόνας (2010)
Robin Hood (2010)
Sans Laisser de Traces - Δίχως Ιχνη (2010)
Inglourious Basterds - Αδωξοι Μπάσταρδη (2009)
Lourdes - Προσκύνημα στη Λούρδη (2009)
Plein Sud - Ταξίδι στο Νότο (2009)
De la Guerre - Περί Πολέμου (2008)
La Belle Personne - Ενας ωραίος άνθρωπος (2008)
Une Vieille Maitresse - Μια Παλιά Ερωμένη (2007)
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
"Πάμε! Ας ανεβούμε!": 82 σταρ του Χόλιγουντ διαδήλωσαν στις Κάννες για τη μισθολογική ισότητα  πριν 3 χρόνια
Monica Belluci και Lea Seydoux τα νέα εκθαμβωτικά Bond Girls! Monica Belluci και Lea Seydoux τα νέα εκθαμβωτικά Bond Girls!  πριν 6 χρόνια
Ο Daniel Craig στο ξενοδοχείο με τη Lea Seydoux στο νέο απόσπασμα του «Spectre» Ο Daniel Craig στο ξενοδοχείο με τη Lea Seydoux στο νέο απόσπασμα του «Spectre»  πριν 6 χρόνια
Νέα featurette του «Spectre» για τα κορίτσια του νέου James Bond Νέα featurette του «Spectre» για τα κορίτσια του νέου James Bond  πριν 6 χρόνια
Αυτό είναι το επόμενο κορίτσι του... James Bond! Αυτό είναι το επόμενο κορίτσι του... James Bond!  πριν 7 χρόνια
Βρέθηκε το νέο κορίτσι του Bond; Βρέθηκε το νέο κορίτσι του Bond;  πριν 7 χρόνια
Dream team του Hollywood θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Λάνθιμου! Dream team του Hollywood θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Λάνθιμου!  πριν 7 χρόνια
Νέα teasers, από το Νέα teasers, από το "The Grand Budapest Hotel"!  πριν 7 χρόνια
Οι 10 πολύκροτες ερωτικές του 2013 Οι 10 πολύκροτες ερωτικές του 2013  πριν 8 χρόνια
Δείτε το trailer της νέας μεταφοράς του παραμυθιού Δείτε το trailer της νέας μεταφοράς του παραμυθιού "Η πεντάμορφη και το τέρας"!  πριν 8 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz