Αναζήτηση
Έμμα Γουάτσον (Emma Watson) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
15/04/1990
Ηλικία
34
Βιογραφικό
Η Έμμα Γουάτσον, γεννημένη στις 15 Απριλίου 1990 είναι Αγγλίδα ηθοποιός και μοντέλο.

Η Γουάτσον έγινε γνωστή με το ρόλο της ως Ερμιόνη Γκρέιντζερ στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ.
Κέρδισε το ρόλο της Γκρέιντζερ σε ηλικία εννέα ετών, έχοντας προηγουμένως συμμετάσχει μόνο σε σχολικά θεατρικά έργα.
Από το 2001 έως το 2011, πρωταγωνίστησε και στις οχτώ ταινίες Χάρι Πότερ μαζί με τους Ντάνιελ Ράντκλιφ και Ρούπερτ Γκριντ.
Ο ρόλος της στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ της έχει χαρίσει αρκετά βραβεία, ενώ της έχει αποφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια στερλίνες.
Το 2009, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο συμμετέχοντας στη Φθινοπωρινή/Χειμωνιάτικη καμπάνια του οίκου μόδας Burberry.

Το 2007, η Γουάτσον ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε δύο παραγωγές: την ομώνυμη τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος Ballet Shoes και την ταινία κινουμένων σχεδίων Η Ιστορία του Ντεσπερό (The Tale of Despereaux). Το Ballet Shoes προβλήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2007 και το παρακολούθησαν 5,2 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ η ταινία Η Ιστορία του Ντεσπερό, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Κέιτ ΝτιΚαμίλο, κυκλοφόρησε το 2008 και συγκέντρωσε πάνω από 86 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office

Η Έμμα Γουάτσον γεννήθηκε στο Παρίσι.
Οι γονείς της, Ζακλίν Λούεζμπι και Κρις Γουάτσον, είναι Βρετανοί δικηγόροι. Η Γουάτσον έχει Γαλλίδα νονά και έζησε στο Παρίσι μέχρι τα πέντε της έτη. Μετά το διαζύγιο των γονιών της, μετακόμισε με τη μητέρα και το μικρότερο αδερφό της στο Όξφορντσαϊρ της Αγγλίας. Από τα έξι της, η Γουάτσον ήθελε να γίνει ηθοποιός και για κάποια χρόνια φοίτησε στη σχολή θεάτρου Stagecoach Theatre Arts τραγούδι, χορό και υποκριτική.
Μέχρι την ηλικία των δέκα ετών, είχε συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές και σχολικά θεατρικά έργα της σχολής, συμπεριλαμβανομένου τις Arthur: The Young Years και The Happy Prince, αλλά δεν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική πριν τη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ. "Δεν είχα ιδέα ότι η σειρά ταινιών θα λάμβανε τόσο μεγάλες διαστάσεις" δήλωσε σε συνέντευξη με το περιοδικό Parade το 2007. "Αν το ήξερα θα είχα εντελώς συγκλονιστεί.

Το 1999, ξεκίνησε το κάστινγκ για την ταινία Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος (Harry Potter and the Philosopher's Stone), την κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Βρετανίδας συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Οι υπεύθυνοι του κάστινγκ εντόπισαν τη Γουάτσον μέσω του δασκάλου υποκριτικής της στην Οξφόρδη και οι παραγω... Διαβάστε περισσότερα
γοί εντυπωσιάστηκαν από την αυτοπεποίθησή της.
Μετά από οχτώ οντισιόν, ο παραγωγός Ντέιβιντ Χέιμαν ανακοίνωσε στη Γουάτσον και στους Ντάνιελ Ράντκλιφ και Ρούπερτ Γκριντ ότι κέρδισαν τους ρόλους των Ερμιόνη Γκρέιντζερ, Χάρι Πότερ και Ρον Ουέσλι αντίστοιχα.
Η Ρόουλινγκ υποστήριξε τη Γουάτσον από το πρώτο της τεστ στην οθόνη.

Η κυκλοφορία της ταινίας Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος (Harry Potter and the Philosopher's Stone) το 2001 αποτέλεσε το ντεμπούτο της Γουάτσον στη μεγάλη οθόνη.
Η ταινία έσπασε το ρεκόρ του καλύτερου εισπρακτικά ανοίγματος ταινίας και αποτέλεσε την πιο εμπορική ταινία του 2001.
Οι τρεις πρωταγωνιστές έλαβαν θετικές κριτικές για τις ερμηνείες τους, με την ερμηνεία της Γουάτσον να ξεχωρίζει.
Η εφημερίδα The Daily Telegraph σχολίασε την ερμηνεία της ως "αξιοθαύμαστη", και η ιστοσελίδα IGN ανέφερε ότι η Γουάτσον "έκλεψε την παράσταση".
Η Γουάτσον ήταν προτεινόμενη για πέντε βραβεία για την ερμηνεία της, κερδίζοντας τελικά το Βραβείο Young Artist Καλύτερης Νεαρής Ηθοποιού.

Ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησε ξανά ως Ερμιόνη Γκρέιντζερ στην ταινία Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά (Harry Potter and the Chamber of Secrets), τη δεύτερη προσθήκη στη σειρά. Οι κριτικοί σχολίασαν θετικά τις ερμηνείες των τριών πρωταγωνιστών. Η εφημερίδα Los Angeles Times ανέφερε ότι η Γουάτσον και οι συμπρωταγωνιστές της ωρίμασαν στο διάστημα μεταξύ των δύο ταινιών., ενώ η βρετανική εφημερίδα The Times επέκρινε τον σκηνοθέτη Κρις Κολόμπους λέγοντας ότι "υπο-απασχόλησε" το πολύ διάσημο στο κοινό χαρακτήρα της Γουάτσον.
Η Γουάτσον έλαβε ένα Βραβείο Otto από το γερμανικό περιοδικό Bravo για την ερμηνεία της το 2004, Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) κυκλοφόρησε. Η Γουάτσον εκτίμησε τον ουσιαστικότερο ρόλο που έπαιζε η Ερμιόνη στην ταινία, αποκαλώντας τον χαρακτήρα της "χαρισματικό" και "ένας φανταστικός ρόλος για να υποδυθείς".
Αν και οι κριτικοί σχολίασαν ιδιαίτερα αρνητικά την ερμηνεία του Ράντκλιφ, αποκαλώντας τον "ξύλινο", σχολίασαν θετικά τη Γουάτσον. Η εφημερίδα The New York Times επαίνεσε τη ερμηνεία της, αναφέροντας "Ευτυχώς η μειλιχιότητα του Κύριου Ράντκλιφ αντισταθμίζεται από την αιχμηρή ανυπομονησία της δεσποινίδος Γουάτσον. Ο Χάρι μπορεί να επεκτείνει τις ικανότητες του ως μάγος ... αλλά η Ερμιόνη ... κερδίζει το δυνατότερο χειροκρότημα με την αποφασιστική μπουνιά στη μύτη του Ντράκο Μαλφόι, ο οποίος το άξιζε." Αν και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν παραμένει η χειρότερη εισπρακτικά ταινία Χάρι Πότερ ως τον Απρίλιο του 2009, η ερμηνεία της Γουάτσον της χάρισε δύο Βραβεία Otto και το Βραβείο Καλύτερης Παιδικής Ερμηνείας της χρονιάς από το Βρετανικό περιοδικό Total Film.

Με την ταινία Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς (Harry Potter and the Goblet of Fire) το 2005, τόσο η Γουάτσον όσο και η σειρά ταινιών Χάρι Πότερ έφτασαν σε νέα ορόσημα. Η ταινία έκανε ρεκόρ καλύτερου ανοίγματος σαββατοκύριακου ταινίας Χάρι Πότερ, καλύτερου ανοίγματος σαββατοκύριακου στις ΗΠΑ και καλύτερου ανοίγματος σαββατοκύριακου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι κριτικοί επαίνεσαν την όλο και αυξανόμενη ωριμότητα της Γουάτσον και των συμπρωταγωνιστών της.
Η εφημερίδα New York Times σχολίασε την ερμηνεία της ως "συγκινητικά ένθερμη". Για τη Γουάτσον, μεγάλο μέρος του χιούμορ της ταινίας πήγαζε από την ένταση μεταξύ των τριών βασικών χαρακτήρων καθώς ωρίμαζαν. Δήλωσε, "Μου άρεσαν όλοι οι καβγάδες. ... Νομίζω ότι είναι πολύ πιο ρεαλιστικό ότι θα υπήρχαν διαφωνίες και προβλήματα."
Προτεινόμενη για τρια βραβεία για την ταινία, η Γουάτσον κέρδισε ένα χάλκινο Βραβείο Otto.
Αργότερα τον ίδιο χρόνο, η Γουάτσον έγινε το νεότερο άτομο που πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Teen Vogue, κάτι που επανέλαβε τον Αύγουστο του 2009.
Το 2006, η Γουάτσον υποδύθηκε την Ερμιόνη Γκρέιντζερ στο The Queen's Handbag, ένα ειδικό μίνι-επεισόδιο του Χάρι Πότερ για τον εορτασμό των 80ων γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

Η πέμπτη ταινία της σειράς Χάρι Πότερ, Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα (Harry Potter and the Order of the Phoenix), κυκλοφόρησε το 2007. Η ταινία αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και έκανε ρεκόρ καλύτερου ανοίγματος σαββατοκύριακου παγκοσμίως με εισπράξεις 332,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Γουάτσον κέρδισε το Βραβείο National Movie Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας.
Καθώς η φήμη της ηθοποιού και της σειράς συνεχιζόταν, η Γουάτσον και οι συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ και Ρούπερτ Γκριντ, άφησαν τα αποτυπώματα των χεριών, ποδιών και ραβδιών τους μπροστά από το Κινέζικο Θέατρο Γκράουμαν στο Χόλυγουντ στις 9 Ιουλίου 2007.

Μέχρι τον Ιούλιο του 2007, η συμμετοχή της Γουάτσον στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ της είχε αποφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια στερλίνες και η ίδια αναγνώρισε ότι δεν θα χρειαζόταν να δουλέψει ποτέ ξανά για οικονομικούς λόγους.
Τον Μάρτιο του 2009, κατατάχθηκε 6η στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους "Πολυτιμότερους Νεαρούς Σταρ", και το Φεβρουάριο του 2010, ονομάστηκε η Υψηλότερα Αμειβόμενη Σταρ του Χόλυγουντ, έχοντας λάβει κατ' εκτίμηση 19 εκατομμύρια στερλίνες το 2009.

Παρά την επιτυχία της ταινίας Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα (Harry Potter and the Order of the Phoenix), το μέλλον της σειράς ταινιών Χάρι Πότερ έγινε αβέβαιο, καθώς και οι τρεις βασικοί ηθοποιοί δίσταζαν να υπογράψουν ώστε να αναλάβουν ξανά τους ρόλους τους στις τελευταίες δύο ταινίες της σειράς.
Ο Ράντκλιφ τελικά υπέγραψε για τις τελευταίες ταινίες στις 2 Μαρτίου 2007, αλλά η Γουάτσον ήταν πιο διστακτική.
Εξήγησε ότι η απόφαση ήταν σημαντική, καθώς οι ταινίες αντιπροσώπευαν επιπλέον τέσσερα χρόνια δέσμευσης στο ρόλο, αλλά τελικά παραδέχθηκε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αφήσει το ρόλο της Ερμιόνης, υπογράφοντας για το ρόλο στις 23 Μαρτίου 2007. Ως αντάλλαγμα για τη δέσμευσή της στις ταινίες, ο μισθός της Γουάτσον διπλασιάστηκε στις 2 εκατομμύρια στερλίνες ανά ταινία. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "στο τέλος, τα υπέρ υπερτερούσαν έναντι των κατά".
Τα γυρίσματα για την έκτη ταινία ξεκίνησαν στα τέλη του 2007, με τις σκηνές τις Γουάτσον να γυρίζονται από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 17 Μαίου 2008.
Η ταινία Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ (Harry Potter and the Half-Blood Prince) έκανε πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου 2009, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορούσε το Νοέμβριο του 2008. Με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται στο τέλος της εφηβείας τους, οι κριτικοί ήταν ιδιαίτερα πρόθυμοι να αξιολογήσουν την εμφάνισή τους, την οποία η εφημερίδα Los Angeles Times περιέγραψε ως "ένας περιεκτικός οδηγός στην σύγχρονη υποκριτική του Ηνωμένου Βασιλείου".
Η εφημερίδα The Washington Post έγραψε ότι η Γουάτσον έδωσε "την πιο γοητευτική της ερμηνεία μέχρι σήμερα", ενώ η εφημερίδα The Daily Telegraph χαρακτήρισε τους τρεις βασικούς ηθοποιούς ως "απελευθερωμένοι και γεμάτοι ενέργεια, πρόθυμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις ταινίες της σειράς που έχουν απομείνει.".

Τα γυρίσματα της Γουάτσον για την τελευταία προσθήκη στη σειρά Χάρι Πότερ, την ταινία Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου (Harry Potter and the Deathly Hallows), ξεκίνησαν στις 18 Φεβρουαρίου 2009 και τελείωσαν στις 12 Ιουνίου 2010.
Για οικονομικούς λόγους αλλά και λόγους που αφορούσαν το σενάριο, το βιβλίο χωρίστηκε σε δύο ταινίες οι οποίες γυρίστηκαν διαδοχικά.
Η ταινία Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 1ο (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1) κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2010 ενώ το 2ο Μέρος της ταινίας κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2011.

Ο πρώτος ρόλος της Γουάτσον σε ταινία που δεν σχετιζόταν με τη σειρά Χάρι Πότερ ήταν στην ταινία Ballet Shoes του καναλιού BBC το 2007, που αποτέλεσε προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Νόελ Στρίτφαϊλντ.
Η σκηνοθέτης της ταινίας Σάντρα Γκολντμπάχερ δήλωσε ότι η Γουάτσον ήταν "τέλεια" για το πρωταγωνιστικό ρόλο της επίδοξης ηθοποιού Πολίν Φόσιλ: "Έχει μια διαπεραστική, φίνα αύρα που σε κάνει να θες να την χαζεύεις συνεχώς."
Η ταινία Ballet Shoes μεταδόθηκε στο Ηνωμένο βασίλειο στις 26 Δεκεμβρίου 2007 και την παρακολούθησαν 5,7 εκατομμύρια τηλεθεατές, παρά τις μικτές κριτικές.
Η Γουάτσον δάνεισε επίσης τη φωνή της στην Πριγκίπισσα Πι στην ταινία κινουμένων σχεδίων Η Ιστορία του Ντεσπερό (The Tale of Despereaux), μια παιδική κωμωδία με πρωταγωνιστές τον Μάθιου Μπρόντερικ και τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Χάρι Πότερ, Ρόμπι Κόλτρεϊν (ο οποίος υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Ρούμπεους Χάγκριντ).Η Ιστορία του Ντεσπερό (The Tale of Despereaux) κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2008 και είχε έσοδα 87 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.
Το Δεκέμβριο του 2008, η Γουάτσον δήλωσε ότι θα ήθελε να πάει στο πανεπιστήμιο μετά το τέλος της σειράς ταινιών Χάρι Πότερ.

Τον Μάιο του 2010, αναφέρθηκε ότι η Γουάτσον βρισκόταν σε συζητήσεις για το πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία The Perks of Being a Wallflower, που αποτελεί κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος. τα γυρίσματα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011. Επίσης εκείνο το μήνα, ανακοίνωσε ότι θα εμφανιζόταν στο μουσικό βίντεο κλιπ του συγκροτήματος One Night Only μετά τη γνωριμία της με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Τζορτζ Κρεγκ στη Φθινοπωρινή/Χειμωνιάτικη καμπάνια του οίκου μόδας Burberry. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Say You Don't Want It", προβλήθηκε στο κανάλι Channel 4 στις 26 Ιουνίου 2010 κσι κυκλοφόρησε στις 16 Αυγούστου. Στην πρώτη της ταινία μετά το τέλος της σειράς Χαρι Πότερ, η Γουάτσον εμφανίστηκε στην ταινία Επτά Μέρες με τη Μέριλιν (My Week with Marilyn) ως Λούσι, μια βοηθός γκαρνταρόμπας που βγαίνει μερικά ραντεβού με τον κύριο χαρακτήρα, Κόλιν Κλαρκ.
Η Γουάτσον έχει επίσης εκφράσει ενδιαφέρον στο να συμμετάσχει σε ένα μιούζικαλ.
Το 2008, ο Βρετανικός τύπος ανέφερε ότι η Γουάτσον θα αντικαταστούσε την Κίρα Νάιτλι ως το πρόσωπο του οίκου μόδας Chanel, αλλά αυτό διαψεύσθηκε και από τις δύο πλευρές.
Τον Ιούνιο του 2009, μετά από φήμες αρκετών μηνών, η Γουάτσον επιβεβαίωσε ότι θα συνεργαζόταν με τον οίκο μόδας Burberry ως το πρόσωπο της Φθινοπωρινής/Χειμωνιάτικης καμπάνιας του 2009.
Για τη συνεργασία αυτή εκτιμάται ότι έλαβε εξαψήφια αμοιβή. Επίσης εμφανίστηκε στην Ανοιξιάτική/Καλοκαιρινή καμπάνια του Burberry για το 2010 μαζί με τον αδερφό της Άλεξ, τους μουσικούς Τζορτζ Κρεγκ και Ματ Γκίλμουρ και το μοντέλο Μαξ Χαρντ. Τον Φεβρουάριο του 2011, η Γουάτσον βραβεύτηκε με το Βραβείο Style Icon από τη Βρετανική Έκδοση του περιοδικού Elle της Βίβιεν Γουέστγουντ. Η Γουάτσον συνέχισε τη συμμετοχή της στη διαφήμιση μόδας όταν ανακοίνωσε ότι είχε επιλεγεί ως το πρόσωπο της μάρκας καλλυντικών Lancôme τον Μάρτιο του 2011.

Το Σεπτέμβριο του 2009, η Γουάτσον ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την μάρκα ρούχων People Tree.
Η Γουάτσον εργάστηκε ως δημιουργική σύμβουλος της People Tree για τη δημιουργία της ανοιξιάτικης κολεξιόν ρούχων, που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2010. Το στυλ της ήταν εμπνευσμένο από τη νότια Γαλλία και το Λονδίνο.
Η κολεξιόν, η οποία χαρακτηρίστηκε από την εφημερίδα The Times ως "πολύ έξυπνη" παρά τη "σιωπηλή ελπίδα τους ότι [αυτή] θα μπερδευόταν στο πρώτο εμπόδιο που θα συναντούσε", δημοσιεύθηκε ευρέως σε περιοδικά όπως το Teen Vogue, το Cosmopolitan και το People.
Η Γουάτσον, η οποία δεν πληρώθηκε για τη συνεργασία, παραδέχθηκε ότι ο ανταγωνισμός για την κολεξιόν ήταν ελάχιστος, αλλά υποστήριξε ότι "Η μόδα αποτελεί ένα καλό μέσο ενδυνάμωσης των ανθρώπων και απόκτησης δεξιοτήτων. Αντί να δωρίσεις χρήματα για φιλανθρωπία μπορείς να βοηθήσεις τους ανθρώπους αγοράζοντας τα ρούχα που φτιάχνουν και υποστηρίζοντας τα πράγματα για τα οποία είναι υπερήφανοι". Ακόμη, πρόσθεσε "Νομίζω ότι οι νέοι άνθρωποι όπως εγώ συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τα ανθρωπιστικά ζητήματα που περιβάλλουν τη γρήγορη μόδα και θέλουν να κάνουν καλές επιλογές, αλλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω."
Η Γουάτσον συνέχισε τη συνεργασία της με τη People Tree, με την κυκλοφορία της Φθινοπωρινής/Χειμωνιάτικης συλλογής για το 2010.

Μετά την μετακόμισή της στην Οξφόρδη με τη μητέρα και τον αδερφό της, η Γουάτσον φοίτησε στο The Dragon School μέχρι τον Ιούνιο του 2003 και στη συνέχεια στο Headington School, το οποίο βρίσκεται επίσης στην Οξφόρδη.
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ταινιών Χάρι Πότερ, η Γουάτσον και οι συνομίληκοί της έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα από παιδαγωγό μέχρι και πέντε ώρες την ημέρα.
Τον Ιούνιο του 2006, η Γουάτσον έδωσε εξετάσεις στο GCSE σε 10 μαθήματα, λαμβάνοντας τελικά οχτώ A* και δύο A στη βαθμολογία.

Αφότου τελείωσε το σχολείο, η Γουάτσον διέκοψε τις σπουδές της για ένα χρόνο για να αφοσιωθεί στα γυρίσματα της ταινίας Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου (Harry Potter and the Deathly Hallows) που ξεκινούσαν το Φεβρουάριο του 2009, αλλά δήλωσε ότι "σίγουρα θέλω να πάω στο πανεπιστήμιο".
Η εφημερίδα The Providence Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι η Γουάτσον είχε επιβεβαιώσει ότι διάλεξε το Πανεπιστήμιο Μπράουν που βρίσκεται στο Πρόβιντενς του Ρόουντ Άιλαντ.Τον Μάρτιο του 2011, μετά από 18 μήνες στο πανεπιστήμιο, η Γουάτσον ανακοίνωσε ότι θα ανέβαλε τις σπουδές της για "ένα εξάμηνο ή δύο", ώστε να μπορεί να συμμετάσχει πιο ενεργά στην προώθηση της ταινίας Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 2ο (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2) και σε άλλα προγράμματα.
Έχει ανακοινωθεί ότι η Γουάτσον θα συνεχίσει τις σπουδές της το φθινόπωρο, στο κολλέγιο Worcester της Οξφόρδης μέσω ενός προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών αλλά θα επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο Μπράουν για το τελευταίο έτος των σπουδών της.

Η Γουάτσον υποστηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Wild Trout Trust, η οποία έχει ως στόχο την προστασία της άγριας πέστροφας στη Βρετανία και στην Ιρλανδία.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Η Emma Watson έχει νέο σύντροφο Η Emma Watson έχει νέο σύντροφο  πριν 6 χρόνια
Μαζί και πάλι η Emma Watson και ο Chord Overstreet Μαζί και πάλι η Emma Watson και ο Chord Overstreet  πριν 6 χρόνια
Emma Watson: Η «Ερμιόνη» μάχεται για μια βιώσιμη βιομηχανία μόδας Emma Watson: Η «Ερμιόνη» μάχεται για μια βιώσιμη βιομηχανία μόδας  πριν 6 χρόνια
Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας: Οι γυναίκες που αποτέλεσαν έμπνευση Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας: Οι γυναίκες που αποτέλεσαν έμπνευση  πριν 6 χρόνια
To… φιάσκο του To… φιάσκο του "τατουάζ" της Emma Watson  πριν 6 χρόνια
Η Έμα Γουάτσον δώρισε 1 εκατ. λίρες στο Ταμείο κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης Η Έμα Γουάτσον δώρισε 1 εκατ. λίρες στο Ταμείο κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης  πριν 6 χρόνια
Forbes: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί με τα περισσότερα έσοδα για το 2017 Forbes: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί με τα περισσότερα έσοδα για το 2017  πριν 6 χρόνια
Αυτοί οι 9 διάσημοι σπούδασαν αφότου απέκτησαν φήμη Αυτοί οι 9 διάσημοι σπούδασαν αφότου απέκτησαν φήμη  πριν 7 χρόνια
Τέλος η ψηφοφορία! Αυτές είναι οι ωραιότερες γυναίκες του 2017! Τέλος η ψηφοφορία! Αυτές είναι οι ωραιότερες γυναίκες του 2017!  πριν 7 χρόνια
Πρώτο trailer για το Colonia με την Emma Watson Πρώτο trailer για το Colonia με την Emma Watson  πριν 9 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551