Αναζήτηση
Ζενεβιέβ Μαζαρί βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
12/07/1975
Ηλικία
49
Βιογραφικό
Το πραγματικό της όνομα είναι Ζενεβιέβ Μάντζαρη και γιορτάζει στις 3 Ιανουαρίου (Οσίας Γενεβιέβης εκ Παρισίων). Το γαλλικό όνομα το πήρε από την μητέρα του πατέρα της και το επίθετο έγινε Μαζαρί από το Instagram και το κράτησε.

Γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1975 και είναι 45 χρονών. Δεν την νοιάζει η ηλικία, θέλει να γεράσει, όπως λέει και να αποκτήσει πολλά εγγόνια.

Είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του αγγλόφωνου περιοδικού ανδρικής μόδας Dapper Dan. Με τον άνδρα της γνωρίστηκαν στη δουλειά και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα. Είναι μαζί από το 2006 και παντρεύτηκαν στις 17 Αυγούστου 2015, στην Κίμωλο.

Έχουν δυο παιδιά, την Ροζαλία, που πάει τετάρτη τάξη και τον Μιχάλη, που φωνάζει Μίσα -από τη μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας. Ο Μιχάλης πήρε το όνομα του παππού του και φέτος πάει προ νήπιο.

Από το 1993 έως το 1998 σπούδασε Art & Design στον Καναδά. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου.

Εργάστηκε ως μοντέλο με τους σχεδιαστές Λουκία, Γιώργο Ελευθεριάδη, Filep Motwary και Ορσαλία Παρθένη. Περπάτησε σε αρκετές πασαρέλες.

Για 3 χρόνια ταξίδεψε στην Κεντρική και Νότια Αμερική, ψάχνοντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα. Στη συνέχεια γύρισε και πάλι στην Ελλάδα και εργάστηκε ως φωτογράφος μόδας, σε μεγάλα περιοδικά, ελληνικά και ξένα.

Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.

Για 3 χρόνια ταξίδεψε στην Κεντρική και Νότια Αμερική, ψάχνοντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα.

Στη συνέχεια γύρισε και πάλι στην Ελλάδα και εργάστηκε ως φωτογράφος μόδας, σε μεγάλα περιοδικά, ελληνικά και ξένα.

Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.Έκανε την εμφάνισή της στο GNTM, δίπλα στον Βασίλη Ζούλια και τον Περικλή Κονδυλάτο, κατά τη διάρκεια ενός fitting, ψάχνοντας ρούχα και αξεσουάρ που θα φορούσαν οι υποψήφιες στην πασαρέλα.

Η προσωπικότητά της έλαμψε αμέσως και φυσικά έγινε viral στο Twitter, με το κοινό να αποθεώνει τις ατάκες της.

Το μικρόβιο της μόδας μπήκε μέσα της από τη μητέρα της, η οποία ήταν ζαχαροπλάστισσα, αλλά της άρεσε να ράβει ρούχα. Φτιάχνανε μαζί τα ρούχα που θα φορούσε, καθώς δεν είχαν πάντα τα χρήματα για να αγοράζουν ακριβά ρούχα από πολυκαταστήματα. 
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
First Dates: Η Ζεν, μαζί με το προσωπικό,  φτιάχνουν ατμόσφαιρα και αναμένουν τις κρατήσεις της ημέρας First Dates: Η Ζεν, μαζί με το προσωπικό, φτιάχνουν ατμόσφαιρα και αναμένουν τις κρατήσεις της ημέρας  χθες
I love Σου Κου: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο I love Σου Κου: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο  πριν 7 ημέρες
First Dates:  Το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, επιστρέφει μέσα από την οθόνη του Star First Dates: Το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, επιστρέφει μέσα από την οθόνη του Star  πριν 7 ημέρες
Το First Dates επιστρέφει Το First Dates επιστρέφει  πριν 3 μήνες
Ο σχεδιασμός του Star για το β’ μισό της σεζόν – Στον αέρα το «First dates»; Ο σχεδιασμός του Star για το β’ μισό της σεζόν – Στον αέρα το «First dates»;  πριν 5 μήνες
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τα γενέθλια του γιου της, οι ευχές και οι πιο γλυκές φωτογραφίες του Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τα γενέθλια του γιου της, οι ευχές και οι πιο γλυκές φωτογραφίες του  πριν 6 μήνες
Βίκυ Καγιά: Κάνω unfollow ανθρώπους που μιλάνε άσχημα για μένα Βίκυ Καγιά: Κάνω unfollow ανθρώπους που μιλάνε άσχημα για μένα  πριν 6 μήνες
Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε block τη Ζενεβιέβ Μαζαρί Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε block τη Ζενεβιέβ Μαζαρί  πριν 6 μήνες
Αν μπορούσα να κάνω το Shopping Star θα...
Αν μπορούσα να κάνω το Shopping Star θα...   πριν 10 μήνες
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν μιλάω με τη Βίκυ Καγιά» Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν μιλάω με τη Βίκυ Καγιά»  πριν 10 μήνες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551