Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Εμανουέλ Μπερκό (Emmanuelle Bercot) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
Εμανουέλ Μπερκό  (Emmanuelle Bercot)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Γέννηση
11/06/1967
Ηλικία
54
Βιογραφικό
Η Εμμανουέλ Μπερκό είναι Γαλλίδα ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος. Η ταινία της Clément προβλήθηκε στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών το 2001. Το 2013, η ταινία της On My Way έκανε πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του 63ου Φεστιβάλ Βερολίνου.
Η ταινία της «Με το κεφάλι ψηλά» ( Standing Tall), ήταν Ταινία Έναρξης του Φεστιβάλ Καννών το 2015. Την ίδια χρονιά, η Μπερκό απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για την ταινία Ο βασιλιάς μου (Mon roi)

Φιλμογραφία
La Tete Haute - Με το Κεφάλι Ψηλά (2015) (Σκηνοθεσία/Σενάριο)
Elle s`en Va (2013) (Σκηνοθεσία/Σενάριο)
Les Infideles - 6+1 Απιστίες (2012) (Σκηνοθεσία)
Backstage - Στα Παρασκήνια (2005) (Σκηνοθεσία/Σενάριο)
Clement - Κλεμάν (2001) (Σκηνοθεσία/Σενάριο)
Ηθοποιός
Mon Roi - Ο Βασιλιάς μου (2015)
En Solitaire - Αλλαγή Πορείας (2013)
Polisse (2011)
Enfances - Παιδικές Ηλικίες (2007)
La Classe de Neige - Εφιάλτης στο Χιόνι (1998)
Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz