Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Άιλα Φίσερ (Isla Fisher) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
Άιλα Φίσερ  (Isla Fisher)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Γέννηση
03/02/1976
Ηλικία
45
Βιογραφικό
• Γεννήθηκε το 1976 στο Ομάν.
• Από 9 ετών πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις στην Αυστραλία.
• Τη θυμόμαστε από την ταινία Scooby-Doo το 2002.

Φιλμογραφία

Now You See Me (2013)
The Great Gatsby - Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ (2013)
Bachelorette - Οι Εργένισσες (2012)
Rise of the Guardians - Οι Πέντε Θρύλοι (2012)
Rango (2011)
Burke and Hare - Κλέφτες Πτωμάτων (2010)
Confessions of a Shopaholic - Ψωνίζω, Αρα Υπάρχω (2009)
Definitely, Maybe - Σίγουρα, Ισως... (2008)
Horton Hears a Who! - Χόρτον (2008)
Hot Rod - Βλακασκαντέρ (2007)
The Lookout - Ο Τσιλιαδόρος (2007)
The Pleasure of Your Company - Γάμος... Εξπρές! (2006)
London - Παράνομος Κόσμος (2005)
Wedding Crashers - Γαμο-Μπελάδες (2005)
I ♥ Huckabees - Το Νόημα της Ζωής και πώς να το χάσετε (2004)
Scooby-Doo - Scooby-Doo: Ενας Τετράποδος Ηρωας (2002)
Attila (TV) - Αττίλας, ο Κατακτητής (2001)


Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
BAFTA 2016: Οι πιο καλοντυμένες celebrities! BAFTA 2016: Οι πιο καλοντυμένες celebrities!  πριν 5 χρόνια
Η Isla Fisher βλέπει τρομακτικά οράματα στο πρώτο trailer του «Visions» Η Isla Fisher βλέπει τρομακτικά οράματα στο πρώτο trailer του «Visions»  πριν 6 χρόνια
10 Celebrities που μοιάζουν με Cartoons 10 Celebrities που μοιάζουν με Cartoons  πριν 7 χρόνια
Ποια ηθοποιός υποδύεται την έγκυο; Ποια ηθοποιός υποδύεται την έγκυο;  πριν 7 χρόνια
Οι πιο αισθησιακές κοκκινομάλλες ηθοποιοί! Οι πιο αισθησιακές κοκκινομάλλες ηθοποιοί!  πριν 7 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz