Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Κίρστεν Ντάνστ (Kirsten Dunst) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
Κίρστεν Ντάνστ  (Kirsten Dunst)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Γέννηση
30/04/1982
Ηλικία
39
Βιογραφικό
Η Κίρστεν Ντανστ γεννήθηκε το 1982 στο Νιου Τζέρσι και ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του θεάματος σε ηλικία μόλις τριών ετών, ως πρωταγωνίστρια τηλεοπτικών διαφημίσεων. Έχοντας συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 διαφημίσεις, έκανε την μετάβαση στην μεγάλη οθόνη το 1989 με την ταινία "Ιστορίες της Νέας Υόρκης" του Γούντι Άλεν. Το 1994 τράβηξε την προσοχή του κοινού και της κινηματογραφικής βιομηχανίας, επισκιάζοντας με την ερμηνεία της τον Τομ Κρουζ και τον Μπραντ Πιτ στην ταινία "Συνέντευξη Με Έναν Βρικόλακα".

Το πλούσιο κινηματογραφικό της βιογραφικό περιλαμβάνει ταινίες όπως "Μικρές Κυρίες", "Wag the Dog", "Αυτόχειρες Παρθένοι", "Bring It On", "Crazy/Beautiful", Τριλογία "Spider-Man", "Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού" και "Marie Antoinette". Το 2008 προβλήθηκε στο Sundance η πρώτη της σκηνοθετική δουλειά, με τίτλο "Welcome" και πρωταγωνίστρια την Ουινόνα Ράιντερ.

Προσεχώς θα δούμε την Ντανστ στην νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ, "Melancholia", δίπλα στους Σάρλοτ Γκένσμπουργκ, Κίφερ Σάδερλαντ και Σάρλοτ Ράμπλινγκ, καθώς και στην κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Τζακ Κέρουακ "On The Road", δίπλα στους Βίγκο Μόρτενσεν, Έιμι Άνταμς και Κρίστεν Στιούαρτ.

Φιλμογραφία
Bachelorette - Οι Εργένισσες (2012)
On the Road - Στο Δρόμο (2012)
Upside Down (2012)
Melancholia (2011)
All Good Things - Μοιραία Σχέση (2010)
How to Lose Friends & Alienate People - Πώς να Χάσεις τους Φίλους σου (2008)
Spider-Man 3 (2007)
Annie Leibovitz: Life Through a Lens - Ανι Λίμποβιτς: Ζωή μέσα από το Φακό (2006) Marie Antoinette - Μαρία Αντουανέτα (2006)
Elizabethtown (2005)
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού (2004)
Spider-Man 2 (2004)
Wimbledon - Ερωτας με την Πρώτη Μπαλιά (2004)
Mona Lisa Smile - Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα (2003)
Spider-Man (2002)
Crazy/Beautiful - Ομορφη/Τρέλα (2001)
The Cat`s Meow - Το Νανούρισμα της Γάτας (2001)
Bring It On - Ο Πυρετός της Νίκης (2000)
The Crow: Salvation - Το Κοράκι: Η Λύτρωση (2000)
The Virgin Suicides - Αυτόχειρες Παρθένοι (1999)
Small Soldiers - Μικροί Στρατιώτες (1998)
Anastasia - Αναστασία (1997)
Wag the Dog - Ο Πρόεδρος, ενα Ροζ Σκάνδαλο κι ενας Πόλεμος (1997)
Mother Night - Μητέρα Νύχτα (1996) <... Διαβάστε περισσότερα
br /> Jumanji - Τζουμάντζι (1995)
Interview with the Vampire - Συνέντευξη με εναν Βρικόλακα (1994)
Little Women - Μικρές Κυρίες (1994)
The Bonfire of the Vanities - Η Απατηλή Λάμψη της Ματαιοδοξίας (1990)
New York Stories - Ιστορίες της Νέας Υόρκης (1989)
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
H Kirsten Dunst και ο George Clooney μαζί σε ταινία H Kirsten Dunst και ο George Clooney μαζί σε ταινία  πριν 3 χρόνια
H Kirsten Dunst είναι έγκυος H Kirsten Dunst είναι έγκυος  πριν 3 χρόνια
Κίρστεν Ντανστ: Από 3... χρονών είμαι έτοιμη να γίνω μάνα Κίρστεν Ντανστ: Από 3... χρονών είμαι έτοιμη να γίνω μάνα  πριν 3 χρόνια
GGA 2016: Τα 20 καλύτερα φορέματα της βραδιάς! GGA 2016: Τα 20 καλύτερα φορέματα της βραδιάς!  πριν 5 χρόνια
Η Kirsten Dunst για το Fargo Η Kirsten Dunst για το Fargo  πριν 6 χρόνια
Τι έχει στα χέρια της η Kirsten Dunst στο νέο teaser του «Fargo»; Τι έχει στα χέρια της η Kirsten Dunst στο νέο teaser του «Fargo»;  πριν 6 χρόνια
H Kirsten Dunst μας δείχνει πόσο λάθος είναι η μόδα των selfies! H Kirsten Dunst μας δείχνει πόσο λάθος είναι η μόδα των selfies!  πριν 7 χρόνια
Η εμμονή με τους stars και τα social media συναντιόνται στο «Aspirational» με την Kirsten Dunst Η εμμονή με τους stars και τα social media συναντιόνται στο «Aspirational» με την Kirsten Dunst  πριν 7 χρόνια
Διέρρευσαν και νέες προσωπικές φωτογραφίες διασήμων Διέρρευσαν και νέες προσωπικές φωτογραφίες διασήμων  πριν 7 χρόνια
H Kirsten Dunst θέλει να γίνει μητέρα! H Kirsten Dunst θέλει να γίνει μητέρα!  πριν 7 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz