Αναζήτηση
Σάμμερ Μπίσιλ (Summer Bishil) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
17/07/1988
Ηλικία
36
Βιογραφικό
Η Σάμμερ Μπίσιλ (αγγ. Summer Bishil, ολόκληρο όνομα Σάμμερ Γιασμίν Μπίσιλ, αγγ. Summer Yasmine Bishil) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός.
Έγινε για πρώτη φορά γνωστή χάρη στο ρόλο της Ζαρίσα στη ταινία Towelhead. Επιλέχθηκε να παίξει τον ρόλο της Αζούλα στην σειρά ταινιών The Last Airbender.

Η Σάμμερ Μπίσιλ γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1988, στη Πασαδένα της Καλιφόρνιας. Η μητέρα της κατάγεται από την Αμερική ενώ ο πατέρας της από την Ινδία.
Το 1991, η οικογένεια της μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία και αργότερα στο Μπαχρέιν, όπου μαζί με τον αδερφό της σπούδασε στο Αγγλικό Σχολείο του Μπαχρέιν.
Μετά, όταν η Σάμμερ ήταν 14 χρονών, επέστρεψε στη Καλιφόρνια, όπου τελείωσε τις σπουδές της.

Η Σάμμερ ήταν 14 χρονών όταν για πρώτη φορά έλαβε μάθημα ηθοποιάς. Μετά από 9 μήνες της πρότειναν συμβόλαιο.
Η πρώτη της εμφάνιση στη τηλεόραση έγινε στην εκπομπή Just for Kicks της Nickelodeon. Το 2006, επιλέχτηκε να εκτελέσει το ρόλο της Ζαρίσα στη ταινία του Άλαν Μπολ, Towelhead, η οποία είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλλα.

Ο κριτικός Νάνα Στήβενς, του περιοδιοκύ Slate, είπε ότι «η εμφάνιση της ήταν το πιο αληθινό πράγμα στην ταινία, η οποία παρά τις καλές προθέσεις της, είναι ενοχλητική και μοιάζει με ανακοίνωση δημόσιων υπηρεσιών για το ακατάλληλο άγγιγμα».
Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551