Αναζήτηση
Νικόλ Έγκερτ (Nicole Eggert) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
13/01/1972
Ηλικία
52
Βιογραφικό
Η Νικόλ Ελίζαμπεθ Έγκερτ (αγγλικά: Nicole Elizabeth Eggert) γεννημένη στις 13 Ιανουαρίου του 1972 είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή ερμηνεύοντας το ρόλο της Σάμερ Κουίν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Baywatch.

Η Νικόλ γεννήθηκε στο Γκλέντεϊλ της Καλιφόρνια από πατέρα Γερμανό και μητέρα Αγγλίδα.
Η πορεία της προς τη διασημότητα ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία όταν η μητέρα της άρχισε δηλώνει συμμετοχές σε διαγωνισμούς ομορφιάς.
Σε ηλικία 5 ετών στέφθηκε Μις Υφήλιος στην κατηγορία παιδιών, ενώ ένας ατζέντης που την είδε της προσέφερε δουλειά σε ένα διαφημιστικό για το σαμπουάν Johnson & Johnson.

Το 1981, σε ηλικία μόλις 8 ετών, έπαιξε στην ταινία Rich and Famous δίπλα στις Ζακλίν Μπισέ και Κάντις Μπέργκεν. Ακολούθησαν εμφανίσεις στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, με πιο επιτυχημένες τις συμμετοχές της στις σειρές Charles in Charge (1987-1990) και Baywatch (1992-1994). Το 1995 φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ του Σούγκαρ Ρέι, Lemonade and Brownies.

Η Νικόλ διατηρούσε πολυετή σχέση με τον ηθοποιό Κόρεϊ Χάιμ (με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν σε μια σειρά ταινιών) αλλά τελικά παντρεύτηκε τον Τζάστιν Χέργουικ το 2000.
Έχουν μια κόρη, τη Ντάιλιν, γεννημένη το 1998.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Νικόλ Έγκερτ: Η σταρ του «Baywatch» διαγνώστηκε με καρκίνο Νικόλ Έγκερτ: Η σταρ του «Baywatch» διαγνώστηκε με καρκίνο  πριν 6 μήνες
Baywatch: Ποιοι κατάφεραν να απογειώσουν την καριέρα τους; Baywatch: Ποιοι κατάφεραν να απογειώσουν την καριέρα τους;  πριν 2 χρόνια
Από κορμάρα του Baywatch… Παγωτατζού με φορτηγάκι! Από κορμάρα του Baywatch… Παγωτατζού με φορτηγάκι!  πριν 10 χρόνια
Πώς είναι σήμερα η σέξι ξανθιά του Baywatch! Πώς είναι σήμερα η σέξι ξανθιά του Baywatch!  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551