Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Στηβ Ντούζος βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
Στηβ Ντούζος
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Γέννηση
25/02/1959
Ηλικία
62
Βιογραφικό

Ο Στηβ Ντούζος (πλήρες όνομα Ευστάθιος Κωνσταντίνος Ντούζος) είναι Έλληνας ηθοποιός, γιος του Ανδρέα Ντούζου και αδερφός της Τέτας Ντούζου, επίσης ηθοποιού. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Φεβρουαρίου 1959. Η μητέρα του, Αναστασία Ντούζου, ήταν γνωστή συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής.

Το 1963 βρέθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, ακολουθώντας τον πατέρα του, που ζούσε κι εργαζόταν κατά διαστήματα εκεί, ενώ από το 1967 ως το 1980 η οικογένειά του είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Έχοντας ζήσει με την οικογένειά του αρκετά χρόνια στην Αμερική, εργαζόμενος ως ζαχαροπλάστης, επέστρεψε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1980 με αφορμή μια κινηματογραφική πρόταση που δέχτηκε. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, κυρίως στο νεανικό κοινό της εποχής, με συμμετοχή σε δεκάδες ταινίες (κινηματογραφικές και βίντεο). Κατά τη δεκαετία του '90 αποσύρθηκε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ επέστρεψε τον χειμώνα του 2010 για να συμμετάσχει στην δημιουργία του ριμέικ της ταινίας Ρόδα, τσάντα και κοπάνα, το οποίο βγήκε στις αίθουσες το 2011.To 2000 καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών για υπόθεση ναρκωτικών. Μετά από επτά μήνες παραμονής στις φυλακές Κερκύρας αφέθηκε ελεύθερος.  Ο Στήβ Ντούζος από το 1997 είναι παντρεμένος με την Άννα-Μαρία και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Αρτεμισία (Άρτεμη) το 2000 και έναν γιο, τον Ανδρέα το 2002.,

Ενδεικτική φιλμογραφία (κινηματογράφος) 

Θα σε κλέψω, μ' ακούς; (1982)

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα (1982)... Μπίλιας

Μπλου τζιν και πέτσινα μπουφάν (1982)

Άγρια νιάτα (1982)... Πατάτας

Σερίφης, ο μηχανοφάγος (1983)... Μπίλιας

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 2 (1983)... Μπίλιας

Ο Παπα-σούζας (1983)

Παπαδίστικη κομπανία: Παπα-ρεμπέτες (1983)

Μια παπαδιά στα μπουζούκια (1983)

Χούλιγκανς - Κάτω τα χέρια από τα νιάτα (1983)

Θηλυκό θηριοτροφείο (1984)... Πάνος

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 3 (1984)... Μπίλιας

Εθνική Παπάδων (1984)

Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο (1984)

Ταχύτητα και αγάπη (1985)

Μια γυναικάρα στα μπουζούκια (ή Μια παπαδιά στα μπουζούκια Νο 2) (1985)

Sweet country (1987)

Βίος και Πολιτεία (1987)

Ένας Μπόμπος στα θρανία (1989)... Μπόμπος

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 4 (2010-11)... Μπίλιας

Ενδεικτικές βιντεοταινίες 

Οι ατσίδες και η κούκλα (1985)

Τρελές διακοπές του θηριοτροφείου (1985)

Κως - Το κ... Διαβάστε περισσότερα

υνήγι των παρανόμων (1986)

Άγριες πλάκες στα θρανία Νο 2 (1986)

Ο γλύκας (1986)

Ανθρωποφάγοι στην TV (1988)

Ο αυτάκιας (1988)

Ένας Μπόμπος στα θρανία (1988)

Παπαδίστικη Κομπανία Νο 3 (1988)

Κομμάντος και βλήματα

Χαμένοι στο Μανχάταν

Το καθιστό βουβάλι και οι τηλεζουλού

Τηλεοπτικές συμμετοχές 

Αγάπη στο Αιγαίο (1992)

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, επ.5 (2010)

Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Ο Στηβ Ντούζος στο Ο Στηβ Ντούζος στο "Happy Day"  πριν 2 χρόνια
Στηβ Ντούζος: Η εμφανισιακή αλλαγή και το νέο επιχειρηματικό βήμα Στηβ Ντούζος: Η εμφανισιακή αλλαγή και το νέο επιχειρηματικό βήμα  πριν 4 χρόνια
Αγνώριστος! Ο Στηβ Ντούζος έχασε 60 ολόκληρα κιλά! Αγνώριστος! Ο Στηβ Ντούζος έχασε 60 ολόκληρα κιλά!  πριν 4 χρόνια
Ξεσπά ο Στηβ Ντούζος κατά του Νίκου Ορφανού! «Αν τον δω μπροστά μου…» Ξεσπά ο Στηβ Ντούζος κατά του Νίκου Ορφανού! «Αν τον δω μπροστά μου…»  πριν 4 χρόνια
Ο Στηβ Ντούζος μιλάει για το Survivor Ο Στηβ Ντούζος μιλάει για το Survivor  πριν 4 χρόνια
Ο Στηβ Ντούζος μιλάει για όλα Ο Στηβ Ντούζος μιλάει για όλα  πριν 5 χρόνια
Η κόρη του Στηβ Ντούζου είναι ίδια με την Τέτα Ντούζου! Η κόρη του Στηβ Ντούζου είναι ίδια με την Τέτα Ντούζου!   πριν 5 χρόνια
Η κόρη του Στηβ Ντούζου είναι ίδια με την Τέτα Ντούζου! Η κόρη του Στηβ Ντούζου είναι ίδια με την Τέτα Ντούζου!  πριν 5 χρόνια
Στηβ Ντούζος: «Πήγα για απλές εξετάσεις και βρέθηκα νεκρός»! Στηβ Ντούζος: «Πήγα για απλές εξετάσεις και βρέθηκα νεκρός»!  πριν 5 χρόνια
 Η κόρη του Στηβ Ντούζου είναι ίδια με την Τέτα Ντούζου Η κόρη του Στηβ Ντούζου είναι ίδια με την Τέτα Ντούζου  πριν 6 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz