Αναζήτηση
Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
19/12/1972
Ηλικία
52
Βιογραφικό
H Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός.

Γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1972 από Ιταλοαμερικανούς γονείς και ξεκίνησε τη καριέρα της στα 10 της στη σειρά "Ποιος είναι το αφεντικό". Συνέχισε με πολλές ταινίες που προορίζονταν για ενήλικο κοινό, ενώ έγινε ευρέως γνωστή όταν έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Οι Μάγισσες.

Η Αλίσα Μιλάνο είναι η κόρη της Lin, μιας σχεδιάστριας μόδας και μάνατζερ ταλέντων, και του Tomas M. Milano, ενός μοντέρ μουσικής. Γεννήθηκε στο Μπρούκλιν, μεγάλωσε στο Στέιτεν Άιλαντ και ήταν καθολική. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Cory (γεννημένο το 1982), που είναι επίσης ηθοποιός.

Σε μία συνέντευξή της το 2003 παραδέχτηκε ότι είχε μια καλή παιδική ηλικία, έχοντας μεγαλώσει σε μια αγαπημένη, αληθινή οικογένεια. Η Μιλάνο είναι ξαδέλφη με τον Έρικ Λόιντ και την Έμιλι Αν Λόιντ.

Η Μιλάνο ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 8, μετά κέρδισε ένα ρόλο σε μια ανοικτή ακρόαση της Annie.
Ήταν μια από τις τέσσερις επιλεγμένες σε μια οντισιόν με πάνω από 1500 κορίτσια.

Εμφανίστηκε στην τηλεόραση και σε off-Broadway παραγωγές. Στην ηλικία των 10 κέρδισε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στο τηλεοπτικό σόου "Ποιος είναι το αφεντικό;", μαζί με τους Τόνι Ντάνζα, Τζούντιθ Λάιτ, Ντάνι Πιντάουρο και Κάθριν Χέλμοντ. Υποδύθηκε την Samantha Micelli, την κόρη του χαρακτήρα του Danza. Αφού η Μιλάνο κέρδισε το ρόλο, η ίδια και ο πατέρας της μετακόμισαν από το Στέιτεν Άιλαντ στο Χόλιγουντ.
Η υπόλοιπη οικογένεια ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα, επειδή η μητέρα της ήταν αρχικώς απρόθυμη να εγκαταλείψουν τη ζωή τους για ένα σόου που δεν είχε εγγύηση.

Αν και η Μιλάνο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρούκλιν, είχε πρόβλημα με αυτή την προφορά, επειδή δούλεψε για να τη χάσει για να έχει περισσότερες ευκαιρίες στο θέατρο, όπως αυτή της Τζέιν Έιρ. Ξεκίνησε στη σκηνή με το "Tender Offer" (Δημόσια Προσφορά) γραμμένο από τον Wendy Wasserstein, το "All Night Long" (Ολονυχτίς), γραμμένο από τον Αμερικανό θεατρικό συγγραφέα Τζον Ο'Κίφι, και την πρώτη αμερικανική προσαρμογή μιούζικαλ της "Τζέιν Έιρ".
Επέστρεψε στο θέατρο το 1991, όταν ξεκίνησε με παραγωγές του Λος Άντζελες όπως το "Butterflies Are Free".

Το 1985 η Μilano συμμετείχε στην ταινία "Commando" ως Jenny Matrix, κόρη του John Matrix (Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ).
Η Milano παραδέχτηκε ότι μερικές φορές φρίκαρε με τα όπλα στο πλατό.Μερικά χρόνια αργότερα η ταινία καταδείχθηκε στην Ιαπωνία προ... Διαβάστε περισσότερα
τρέποντας μια δισκογραφική να προτείνει στη Milano ένα συμβόλαιο πέντε - άλμπουμ.

Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Σάλος με τον Ματ Ντέιμον: «Άλλο να σου ακουμπήσουν τον κ... και άλλο βιασμός» Σάλος με τον Ματ Ντέιμον: «Άλλο να σου ακουμπήσουν τον κ... και άλλο βιασμός»  πριν 7 χρόνια
Αλίσα Μιλάνο: Κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο Twitter Αλίσα Μιλάνο: Κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο Twitter  πριν 7 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551