Αναζήτηση
Αναστασία Μουτσάτσου βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
14/03/1961
Ηλικία
63
Βιογραφικό

Η Αναστασία Μουτσάτσου γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1961 και μεγάλωσε στα Βελανίδια του νομού Λακωνίας. Εκεί εντρύφησε για πρώτη φορά στα παραδοσιακά τραγούδια έχοντας στο πλευρό της και τη συμβολή της μητέρας της. Αργότερα όταν βρισκόταν σε ηλικία 15 ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Πειραιά.

Τελειώνοντας το σχολείο φοίτησε στο Ωδείο του Κώστα Κλάβα παίρνοντας μαθήματα κιθάρας και φωνητικής και κατ' αυτόν τον τρόπο της δόθηκε το έναυσμα να ασχοληθεί με το τραγούδι δημιουργώντας ένα γκρουπ με τους φίλους της.Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε το 1982 δίπλα στο πλευρό της Γλυκερίας. Εν συνεχεία συνεργάστηκε με τους “Λαθρεπιβάτες”, Παντελή Θαλασσινό και Γιάννη Νικολάου, τον Βασίλη Καζούλη και την Αθηναϊκή Κομπανία. Δέκα χρόνια αργότερα από το πρώτο της ξεκίνημα, το 1992 μπήκε στην δισκογραφία με τα “Κύματα -Κρύσταλλα” έναν δίσκο με παραδοσιακά αιγαιοπελαγίτικα τραγούδια του οποίου ενορχηστρωτής και παραγωγός ήταν ο Μιχάλης Νικολούδης ενώ εμφανίζεται στη μουσική σκηνή "Μάσκες" με τη Μαρίνα Σκιαδαρέση.

Δυο χρόνια αργότερα, το 1994, συνεργάστηκε με τους Γιώργο Ανδρέου, Νίκο Πορτοκάλογλου και Μανώλη Γαλιάτσο στον δίσκο της “Μυστικά Σημάδια”. Ο δίσκος αυτός, περιλαμβάνει σημαντικές επιτυχίες με τραγούδια όπως το “Λιμάνι”, “Όλα τα δύσκολα”, “Μυστικά Σημάδια”, τα οποία έγιναν αποδέκτες θερμής υποδοχής από το κοινό και της έδωσε τη δική της θέση στον χώρο του έντεχνου τραγουδιού. Αναντίρρητα το έτος 1994 μπορεί να χαρακτηριστεί ως το απόγειο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας της ερμηνεύτριας, μιας και το καλοκαίρι του ίδιου έτους συνεργάζεται με την Χάρις Αλεξίου, πραγματοποιώντας συναυλίες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.Το χειμώνα του 1995 εμφανίζεται με τον Γιώργο Νταλάρα στο “Παλλάς”, αλλά και σε μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το επόμενο έτος βρίσκεται στα “13 Φεγγάρια” σ’ ένα πρόγραμμα που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και έδωσε μια άλλη διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση μαζί με τους Παντελή Θαλασσινό, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την Αθηνά Μόραλη. Τον Μάρτιο του 1996 κυκλοφορεί ο τρίτος της προσωπικός δίσκος, με τίτλο “Στους ‘Αγιους Τόπους Της Καρδιάς”, σε μουσική Παντελή θαλασσινού και στίχους Ηλία Κατσούλη, Μάνου Ελευθερίου, Λίτσας Μπεσκάκη και Φώτη Αγκουλέ. Ακολουθεί, τον Απρίλιο του 1998, η τέταρτη δισκογραφική της δουλειά “Γυάλινα Παλάτια”, σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου,... Διαβάστε περισσότερα

 Δήμητρας Γαλάνη, Παντελή Θαλασσινού, Λουδοβίκου των Ανωγείων, Πέτρου Αθανασίου, Γιάννη Γερογιάννη και Δάνη Κιριμκιρίδη. Στον δίσκο αυτό η Αναστασία Μουτσάτσου τραγουδά, για πρώτη φορά, δικούς της στίχους αλλά και των Ηλία Κατσούλη και Χριστίνας Κόκοτα.

Τον Νοέμβριο του 1998 συμμετέχει στο δίσκο «Μεγάλος Θυμός» του Βασίλη Δημητρίου για την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά ενώ παράλληλα στήνει το πρόγραμμα στο Ζουμ με τη συνεργασία της Πέμης Ζούνη και Λένας Αλκαίου. Ακολουθεί η συμμετοχή της στο δίσκο «Ανίσχυρα ψεύδη» το 1999 σε μουσική του Μάριου Στρόφαλη ερμηνεύοντας το τραγούδι των τίτλων της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς.

Τον Φεβρουάριο του 2000 κυκλοφορεί το άλμπουμ «Αναστασία Μουτσάτσου-Μαρίνα Σκιαδαρέση / LIVE» στο οποίο η Αναστασία Μουτσάτσου ξανασυνεργάζεται με τη Μαρίνα Σκιαδαρέση ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια ( 3 τραγούδια του Αντώνη Μιτζέλου ,τα Πόσο σε θέλω , Με το ίδιο μακό και Σκόνη)από το χώρο της έντεχνης και ροκ σκηνής σε ζωντανή ηχογράφηση από τα 13 Φεγγάρια. Ο δίσκος είχε εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να γίνει χρυσός και στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο.

Τέλος τον Απρίλιο του 2006 κυκλοφορήθηκε από την Eros και το Corifeo ένας καινούργιος δίσκος με τίτλο «Magenta» που περιείχε τραγούδια του Μιχάλη Νικολούδη και του Μιχάλη Κουμπιού. Η επιτυχημένη αυτή περιοδεια του γκρουπ ολοκληρώθηκε με δύο συναυλιες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την συμμετοχή του Παντελή Θαλασσινού οι οποίες είχαν εξαιρετικά θερμή υποδοχή από το κοινό.


Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Η Μάγισσα: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που μπαίνει στη σειρά Η Μάγισσα: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που μπαίνει στη σειρά  πριν 7 μήνες
O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τη Γιώτα Νέγκα στο «Ό,τι αγαπώ» O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τη Γιώτα Νέγκα στο «Ό,τι αγαπώ»  πριν 2 χρόνια
Αναστασία Μουτσάτσου: «Μου έχει τύχει να φάω επαγγελματική «χυλόπιτα» Αναστασία Μουτσάτσου: «Μου έχει τύχει να φάω επαγγελματική «χυλόπιτα»  πριν 8 χρόνια
"Με χάρτινο καράβι την Ελλάδα ταξιδεύω"  πριν 9 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551