Αναζήτηση
Φαμπρίς Λουκινί (Fabrice Luchini) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
01/11/1951
Ηλικία
71
Βιογραφικό
Ο Fabrice Luchini ( 1 Νοεμβρίου του 1951) είναι είναι Γάλλος ηθοποιός.

Επιλεγμένη Φιλμογραφία

2012 IN THE HOUSE – ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ
ASTÉRIX ET OBÉLIX : GOD SAVE BRITANNIA – ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
2010 POTICHE
THE WOMEN ON THE 6TH FLOOR – ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΡΟΦΟΥ
MY FATHER’S GUEST
2008 PARIS
A DAY AT MUSEUM
THE GIRL FROM MONACO – ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ
2007 MOLIÈRE
2006 JEAN-PHILIPPE
2005 LA CLOCHE A SONNÉ
2004 INTIMATE STRANGERS
2003 THE COST OF LIVING
2001 BARNIE’S MINOR ANNOYANCES
1999 KEEP IT QUIET
NOTHING ABOUT ROBERT
1998 PAR CoeUR
1997 LE BOSSU
AN AIR SO PURE
1996 HOMMES, FEMMES, MODE D’EMPLOI
BEAUMARCHAIS, THE SCOUNDREL
1995 L’ANNÉE JULIETTE
1994 COLONEL CHABERT – ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΟΜΠΕΡ
1993 TOUT ÇA POUR ÇA
TOXIC AFFAIR
THE TREE, THE MAYOR AND THE MEDIATHEQUE
1992 LE RETOUR DE CASANOVA
RIENS DU TOUT
1990 LA DISCRÈTE
URANUS
1988 LA COULEUR DU VENT
THE LARK
1987 FOUR ADVENTURES OF REINETTE AND MIRABELLE
LES OREILLES ENTRE LES DENTS
1986 MAX MY LOVE
CONSEIL DE FAMILLE
HÔTEL DU PARADIS
1985 P.R.O.F.S.
ROUGE GORGE
1984 FULL MOON IN PARIS – ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ
1983 ZIG ZAG STORY
1982 T’ES FOLLE OU QUOI
1978 PERCEVAL LE GALLOIS
VIOLETTE NOZIÈRE
1975 NÉ
VINCENT MIT L’ÂNE DANS LE PRÉ
1974 CONTES IMMORAUX
1970 CLAIRE’S KNEE – ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΛΑΙΡΗΣ
1969 TOUT PEUT ARRIVER
Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551