Αναζήτηση
Ζήνα Κουτσελίνη: Τα τρυφερά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη | iShow.gr
Ειδήσεις
Ζήνα Κουτσελίνη: Τα τρυφερά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
16:59

Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη και την πράξη της παρουσιάστριας να στρέψει την κάμερα προς το μέρος του συζύγου της και των παιδιών της .

«Αν θέλεις να σου πω για την Ελένη, εγώ αυτό που ένιωσα στην τελευταία της εκπομπή ήταν το ευχαριστώ στον κόσμο. Ο οποίος τη λάτρεψε, την αγάπησε και την ακολούθησε. Και επειδή την γνωρίζω πολύ καλά, θεωρώ πως κάνοντας την κίνηση της κάμερας που τη γύρισε στην οικογένειά της, ήταν για να πει στο τηλεοπτικό κοινό ότι αυτή την οικογένεια μαζί σας την έκανα, μαζί με σας γέννησα τα παιδιά μου, μαζί με εσάς έκανα τον δεύτερο γάμο… Άρα ήμασταν συνοδοιπόροι μαζί σε όλο αυτό.

Και σε αυτή την τελευταία εκπομπή κάνω την υπέρβαση του εαυτού μου και σας δείχνω ό,τι μαζί δημιουργήσαμε. Αυτό είναι το μήνυμα της Ελένης, επειδή τυγχάνει να τη γνωρίζω καλά. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει.

Θεωρώ όμως ότι γύρισε στον κόσμο γιατί όταν έγινε μάνα με το παιδί του Μάκη, θυμάμαι το μήνυμα που μου έστειλε, όταν της έστειλα εγώ το δικό μου μήνυμα. Μου είπε “Ζήνα, αυτήν την αγκαλιά του κόσμου, όλα αυτά τα χρόνια, δε ξέρω πώς να πω το ευχαριστώ. Ίσως κάποια στιγμή, βρω αυτήν την αγκαλιά και αυτή τη δύναμη να το πω”» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Σχετικά πρόσωπα
Ζήνα Κουτσελίνη
Ελένη Μενεγάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551