Αναζήτηση:
Τατιάνα Στεφανίδου: «Μου προτάθηκε το σαββατοκύριακο και δέχτηκα να το κάνω»
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
18:59

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γρηγόρη Μπάκα έδωσε συνέντευξη η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη μετακόμιση της εκπομπής της στο σαββατοκύριακο, αλλά και για το πώς αντέδρασε τόσο η ίδια όσο και η Σία Κοσιώνη, όταν αντιλήφθηκαν πως έχουν φορέσει το ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ.

«Δεν έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί είχα λίγο χρόνο να προετοιμαστώ. Ίσως έχω μάθει να ξεκινάω συνέχεια από την αρχή πια, οπότε κάποια στιγμή λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς. Η αλλαγή μέρας και ώρας ήταν μια απόφαση, η οποία ελήφθη από ένα κανάλι και τα κανάλια αποφασίζουν σύμφωνα με αυτό που εκτιμούν ότι χρειάζεται να κάνουν την κάθε χρονιά, σύμφωνα με αυτό που μπορεί να στηρίξει καλύτερα το πρόγραμμά τους.

Και μου προτάθηκε και το σαββατοκύριακο και δέχτηκα να το κάνω. Εννοείται ότι δεν θα αφήσω την ταυτότητά μου, αλλά θα μου δοθεί η ευκαιρία γιατί εγώ πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, θα μου δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθώ. Δηλαδή, να φρεσκάρω, να ανανεώσω αυτό που παρουσιάζω τόσα χρόνια.

Είχε πάρα πολύ πλάκα με τη Σία. Μπαίνει μέσα η Σία, τη βλέπω στη γωνία, με κοιτάει, την κοιτάω, ανοίγει το στόμα της πολύ, ανοίγει και το δικό μου και στην πορεία απλά κάναμε πλάκα. Η Σία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα, νομίζω ότι κι εγώ δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, οπότε όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, το διαχειρίζεσαι μια χαρά. Κάναμε πλάκα, πήγαμε έξω, μας κάνανε όλοι πλάκα και το χαρήκαμε», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα