Αναζήτηση
Στο νοσοκομείο η Πάολα - Νοσηλεύεται με πνευμονία | iShow.gr
Ειδήσεις
Στο νοσοκομείο η Πάολα - Νοσηλεύεται με πνευμονία
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023
17:32



Ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές της η είδηση ότι η Πάολα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με το tlife.gr, η γνωστή τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με πνευμονία.

Όπως είναι λογικό, σήμερα το βράδυ δεν θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει με τον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν θα επιστρέψει αύριο στη σκηνή.

Στις αρχές του έτους, η Πάολα είχε μπει στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω εικόνων που την έδειχναν να καπνίζει πάνω στη σκηνή. Άλλωστε λίγες μέρες νωρίτερα είχε γίνει μεγάλος ντόρος με μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τσιγάρο στο χέρι στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, με τον Θάνο Πλεύρη, να διαβεβαιώνει για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και την επιβολή προστίμων.

Ερωτώμενος για το συμβάν με τη γνωστή τραγουδίστρια, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι και σ' αυτήν την περίπτωση θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος και θα επιβληθεί πρόστιμο στο μαγαζί.

Λίγες ώρες αργότερα, η πλευρά της τραγουδίστριας Πάολα έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με το περιστατικό, τονίζοντας πως το τσιγάρο ήταν μέρος του σόου και πως έχει κόψει το κάπνισμα εδώ και δύο χρόνια.

"Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος της παράστασης. Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποίησε η Πάολα επί σκηνής. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κράτημα- κάπνισμα ενός τσιγάρου στην παράσταση ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2,5 χρόνια" ανέφερε η πλευρά της Πάολας, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Πάολα Φωκά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551