iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Σίσσυ Xρηστίδου - Η αγωνία για τον γιο της: "Πάω στην εκκλησία. Κλαίω, ανάβω τα κεριά μου, τα καντήλια μου…"
Σάββατο, 31 Μαΐου 2025
12:17

Μήνυμα στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις έστειλε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, του Φίλιππου - Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελου ανέφερε πως οι γονείς όσο κι αν αγχώνονται δεν θα πρέπει να μεταφέρουν αυτό τους το άγχος στα παιδιά τους.

Η ίδια μάλιστα με αφορμή τη χθεσινή μέρα που ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποκάλυψε "τι κάνει η ίδια προκειμένου να μην μεταδώσει το άγχος στα παιδιά της”

"Εγώ, όταν αφήνω το παιδί για τις εξετάσεις, το αφήνω πάρα πολύ ψύχραιμη σαν να μην τρέχει τίποτα. Και μετά πάω στην εκκλησία. Κλαίω, ανάβω τα κεριά μου, τα καντήλια μου… Το παιδί δεν έχει ιδέα. Είναι πάρα πολύ ωραία μέθοδος. Πολύ ώριμη στάση" δήλωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Σίσσυ Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551