Αναζήτηση
Σάσα Σταμάτη: Σοκάρει η αγωγή της στο ίδρυμα που φιλοξενούσε τον πατέρα της | iShow.gr
Ειδήσεις
Σάσα Σταμάτη: Σοκάρει η αγωγή της στο ίδρυμα που φιλοξενούσε τον πατέρα της
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022
16:32Την άνοιξη του 2021, η Σάσα Σταμάτη είπε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της πατέρα. Μερικούς μήνες νωρίτερα, ο πατέρας της δημοσιογράφου είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης ενώ μετά από 60 ημέρες η υγεία του επιδεινώθηκε και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στα επείγοντα.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Super Κατερίνα" στον Alpha, η Σάσα Σταμάτη ετοιμάζει αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

"Ο άνθρωπος ήταν σε άθλια κατάσταση, ήταν πολύ βαριά αφυδατωμένος, είχε πολύ χαμηλή πίεση. Μετά τις εξετάσεις που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είχε σήψη και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, δηλαδή τα νεφρά του είχαν παραλύσει" αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha ο γιατρός που τον παρέλαβε στο νοσοκομείο.

"Έχουμε καταθέσει μια αγωγή από το καλοκαίρι η κ. Σταμάτη και τα λοιπά μέλη της οικογένειάς της καθώς θεωρεί και με βάση τα ιατρικά έγγραφα και κάποιες άλλες αποδείξεις που έχουμε ότι ο πατέρας της, ο θανών έπεσε θύμα ιατρικού λάθους. Κάποια όχληση δεν έχουμε από τη συγκεκριμένη δομή, υπήρχε κάποια επικοινωνία σε αρχικό στάδιο, πλην όμως έχει διακοπεί και δεν έχουμε περαιτέρω ενόχληση", δήλωσε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Σάσα Σταμάτη
Σχετικά Show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551