iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Προσπαθεί πολύ ο Ατζούν για τη Σάττι
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024
09:24

Μόνιμο ρόλο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μαρίνα Σάττι, η οποία απασχόλησε όσο κανένας άλλος τη χρονιά που μας πέρασε, λόγω της συμμετοχής της στη φετινή Eurovision και στα… χασμουρητά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του scandamag, η δημοφιλής τραγουδίστρια φέρεται ότι έχει κάνει τις πρώτες επαφές για να συμμετέχει στο νέο «The Voice» και να κρατήσει μία θέση στην κριτική επιτροπή. Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει γην και ύδωρ για να κάτσει «η δεσποινίς Ζάρι» στην κόκκινη καρέκλα του μουσικού talent show, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η αγαπημένη της νεολαίας και ιδίως αυτό το καλοκαίρι που σαρώνει στις συναυλίες της!

Και όχι μόνο αυτό, βέβαια… Το «Ζάρι» της έχει ξεπουλήσει και ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα. Για τα βασικά στελέχη του Σκάι η Μαρίνα είναι το κατάλληλο πρόσωπο που θα ανανεώσει το show χάρη στο επικοινωνιακό της ταλέντο και τον αυθορμητισμό της! Ωστόσο, ο Ιλιτζαλί λέγεται ότι έχει προσεγγίσει και τον Χρήστο Μάστορα για μία θέση στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού, αλλά και τον καλό λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη. Δηλαδή το «Voice» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οδηγείται σε ολικό λίφτινγκ, με τις συμμετοχές της Ελενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη να είναι πάρα πολύ αμφίβολες!

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης
Χρήστος Μάστορας
Χρήστος Μάστορας
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι
Έλενα Παπαρίζου
Έλενα Παπαρίζου
Μόνιμος Κάτοικος
Μόνιμος Κάτοικος
Acun Ilicali
Acun Ilicali
Πάνος Μουζουράκης
Πάνος Μουζουράκης
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551