Αναζήτηση
Όλγα Τρέμη: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά τον σάλο για τα όσα είπε ο Μικρούτσικος για τη σχέση τους | iShow.gr
Ειδήσεις
Όλγα Τρέμη: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά τον σάλο για τα όσα είπε ο Μικρούτσικος για τη σχέση τους
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023
15:17



Τις τελευταίες ημέρες ένα από τα θέματα που απασχόλησαν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ήταν η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στην οποία αποκάλυπτε ότι στα νεανικά του χρόνια υπήρξε ζευγάρι με την Όλγα Τρέμη, δίνοντας μάλιστα και πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση του με τη γνωστή δημοσιογράφο.

Το ζήτημα πήρε διαστάσεις, με τον παρουσιαστή να δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του να μιλήσει δημόσια για την προσωπική ζωή της Όλγας Τρέμη, με τον ίδιο να υποστηρίζει στη συνέχεια πως νόμιζε ότι η συνέντευξη είχε τελειώσει και δεν ηχογραφούνταν όταν μίλησε για την εν λόγω σχέση.

Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" εντόπισε την, επί χρόνια, παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega έξω από μιντιακό όμιλο με site, με τη δημοσιογράφο να τη ρωτά αν ενοχλήθηκε από τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου.

"Ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση. Δεν θα απαντήσω" ήταν το μόνο σχόλιο που έκανε ευγενικά η Όλγα Τρέμη.

Υπενθυμίζεται ότι στην επίμαχη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυπτε ότι είχε σχέση με την Όλγα Τρέμη την περίοδο που ακόμα ήταν φοιτητές.

Όπως είχε πει ο παρουσιαστής, οι δυο τους είχαν ένα ειδύλλιο όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος σπούδαζε στο Μαθηματικό, εκείνη θα έδινε εξετάσεις για να μπει στο Οικονομικό της Νομικής και εκείνος της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της.

"Όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο –θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα.Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα. Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας" είχε αποκαλύψει.

Διαβάστε περισσότερα για τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου εδώ.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Όλγα Τρέμη
Ανδρέας Μικρούτσικος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551