Αναζήτηση
Ό,τι αγαπώ με τον Γιάννη Μπέζο- Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | iShow.gr
Ειδήσεις
Ό,τι αγαπώ με τον Γιάννη Μπέζο- Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023
17:22

Δελτίο τύπου - Ότι αγαπώ - Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι

 

Ο Γιάννης Μπέζος και το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ», αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN, έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μουσικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι. 

Το πλατό της εκπομπής πλημμυρίζει από νεανικές κομπανίες και σχήματα που με πολλή αγάπη και μεράκι μας θυμίζουν αγαπημένα τραγούδια, αποδεικνύοντας ότι το ρεμπέτικο παραμένει αναλλοίωτο, διαχρονικό και αξεπέραστο. 

Οι ρεμπέτες που πρωταγωνιστούν αυτό το Σάββατο στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» είναι οι:  «Αδερφοί Ξηντάρη, ο Αντώνης και ο Θοδωρής», οι «Αναφανδόν», οι «Γιαγκίνηδες», οι «Ποζαύλι», οι «Ρεμπέτ Ασκέρ», οι «Κιουρντί» και οι «Τρείς και μία». Ξεχωριστοί καλλιτέχνες, οι οποίοι έρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπράττουν σε μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά! 

«Τα ζηλιάρικά σου μάτια», «Χαράματα η ώρα τρεις», «Τι σου λέει η μάνα σου», «Πώς θα περάσει η βραδιά», «Τα ματόκλαδά σου λάμπουν», «Αρχόντισσα», «Μου φαγες όλα τα δαχτυλίδια», «Κάτω στα λεμονάδικα», «Μην μου ξαναφύγεις πια», «Πίνω και μεθώ», «Χαρικλάκι», «Σάλα σάλα», «Μαύρα μάτια μαύρα φρύδια», «Χατζηκυριάκειο» και «Καϊξής» είναι μερικά μόνο από τα μουσικά «διαμάντια» που θα ακούσουμε το Σάββατο στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ». 

O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται αγαπημένους φίλους και λάτρεις του ρεμπέτικου. Η Ελένη Κοκκίδου, η οποία ερμηνεύει εξαιρετικά κορυφαίες ρεμπέτικες επιτυχίες, αλλά και ο Νικόλας Βαφειάδης, ο Παύλος Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Μανιάτης και η Ηρώ Πεκτέση έρχονται στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» και απολαμβάνουν με την ψυχή τους τη ρεμπέτικη αυτή βραδιά. 


 

Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551