Αναζήτηση
Ο Σάκης Ρουβάς απαντά πρώτη φορά στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για το "Άξιον Εστί" | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Σάκης Ρουβάς απαντά πρώτη φορά στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για το "Άξιον Εστί"
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024
14:02

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για μια δήλωση μετά από τα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Νταλάρας στην περίφημη συνέντευξη του είναι πει για τον νεότερό του τραγουδιστή "Ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το "Άξιον Εστί”".

Ο Σάκης Ρουβάς απάντησε πρώτα για τον Χρήστο Μάστορα με τον οποίο εμφανίζεται τα σαββατοκύριακα στο Έναστρον. Ο frontman των Μελισσών λοιπόν ακύρωσε τις τελευταίες εμφανίσεις τους λόγω κάποιου προβλήματος υγείας.

"Συμβαίνει κάτι…" απάντησε ο Σάκης για την ακύρωση των εμφανίσεων του σχήματος και επικρότησε την απόφαση του συναδέλφου του να πει "ναι" στην πρόταση να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην κινηματογραφική βιογραφία του. "Τέλεια! Ο Χρήστος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, δεν τον έχω δει σαν ηθοποιό, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός" σχολίασε.

Τέλος, για τον Γιώργο Νταλάρα και όσα είπε για την ερμηνεία του στο "Άξιον Εστί", ο Σάκης Ρουβάς απάντησε: "Τι να πω; Μια χαρά, όλα καλά! Αγάπη και ειρήνη!".

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Σάκης Ρουβάς
Γιώργος Νταλάρας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551