
Στην «αγκαλιά» του Φάνη Λαμπρόπουλου έρχονται αύριο, Παρασκευή 24 Απριλίου, στις 22.50 στον ΣΚΑΪ, ο Σάκης Κατσούλης μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και αποκαλύψεις.
Το ζευγάρι που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής του, καθώς περιμένει το πρώτο του παιδί. Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντούν στο πλατό τον Φάνη Λαμπρόπουλο και μιλούν για τη σχέση τους, τα όνειρά τους και όλα όσα τους ενώνουν.
Φυσικά, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει το μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης, έχοντας κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του νικητή, αποκαλύπτει πού βρίσκονται σήμερα τα έπαθλά του. Μετά τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό παιχνίδι για να τεστάρει τις γνώσεις τους ως μελλοντικοί γονείς!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τεχνικού σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, Ευαγγελία Πλατανιώτη, έρχεται για να λύσει όλες τις απορίες του Φάνη. Η αθλήτρια εξηγεί πόσο επικίνδυνο είναι το άθλημά της, πώς ακούνε οι αθλητές τη μουσική κάτω από το νερό και για πόση ώρα μπορεί να κρατήσει την αναπνοή της.
Η πρωταθλήτρια αποκαλύπτει τους στόχους και τα όνειρά της, ενώ δεν διστάζει να αναμετρηθεί με τον παρουσιαστή σε έναν διαφορετικό και άκρως διασκεδαστικό διαγωνισμό τραγουδιού. Η εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη» επιστρέφει με τη διάθεση να μην παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές γέλιου.





