Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται μια συνταγή για ένα εξωτικό πιάτο, tostadas με κοτόπουλο και σάλτσα τσένταρ, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία από το Μεξικό.
Στην εκπομπή, ο σεφ εξηγεί πώς να ψήσετε τις τορτίγιες στο φούρνο για μια πιο ελαφριά εκδοχή, αντί να τις τηγανίσετε, και αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα υπέροχο, αρωματικό κοτόπουλο.
Μαζί με πολύχρωμες πιπεριές και μπαχαρικά, το πιάτο αυτό υπόσχεται να ταξιδέψει τους γευστικούς κάλυκες σε μακρινά μέρη.
Δείτε το video.