Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται μια συνταγή για μουσακά, μια πιο ελαφριά εκδοχή του κλασικού πιάτου. Όπως αναφέρει, πρόκειται για μια συνταγή αρωματική και εξαιρετικά νόστιμη.
Ο chef δίνει συμβουλές για την επιλογή του κιμά, προτείνοντας κιλότο ή σπάλα, περασμένα μία φορά. Επίσης, εξηγεί πώς να ετοιμάσετε τις μελιτζάνες και τις πατάτες για να απορροφήσουν λιγότερο λάδι.
Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει τη σάλτσα κιμά, ψήνει τις μελιτζάνες, τηγανίζει τις πατάτες και ετοιμάζει μια πιο ελαφριά μπεσαμέλ.
Δείτε το video.