Αναζήτηση:
MasterChef 4: Το πιο επίσημο spoiler από τον Πάνο Ιωαννίδη
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020
10:00

Επισήμως το Star ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να αποκαλύψει κάτι για τη φάση στην οποία βρίσκεται ο μαγειρικός διαγωνισμός, από πλευράς γυρισμάτων.


 Σε επικοινωνία του iefimerida.gr με τους υπεύθυνους του σταθμού, μας διαβεβαίωναν απλώς πως το MasterChef 4 βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και πως δεν θα ήταν απαραίτητο να επιστρέψουν οι εναπομείναντες παίκτες στο σπίτι του διαγωνισμού.


Φυσικά, τα spoiler, που αποδείχτηκαν μέχρι σήμερα εξαιρετικά ακριβή, προφανώς και έβγαιναν από το εσωτερικό της παραγωγής του MasterChef 4, με τις τελευταίες αποκαλύψεις της Φαίης Σκορδά να ενοχλούν έντονα το κανάλι της Κηφισιάς.


Καθώς λοιπόν τα γεγονότα τους ξεπέρασαν, αναγκάστηκαν να δώσουν πληροφορίες για όσα αφορούν τον διαγωνισμό δια στόματος του καθ’ ύλην αρμόδιου. Του Πάνου Ιωαννίδη.
 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε λοιπόν πως τα γυρίσματα που δεν έγιναν δεν αφορούσαν ουσιαστικά την διαδικασία ανάδειξης του νικητή του MasterChef 4. «Είχαμε ακόμη 22 μέρες γυρισμάτων και άλλα 11 επεισόδια με ταξίδια, καλεσμένους και επιπλέον δοκιμασίες» σημείωσε και πρόσθεσε πως λόγο της κατάστασης, η παραγωγή επέσπευσε τη διαδικασία.

«Φτάσαμε στον τελικό, αφήσαμε μόνο τη live ανακοίνωση της τελευταίας δοκιμασίας όπου ανοίγονται οι σφραγισμένοι φάκελοι, αφού εμείς ούτε ξέρουμε τον νικητή» λέει ο Πάνος Ιωαννίδης για το MasterChef 4.   


Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη τα λεγόμενα του Πάνου Ιωαννίδη, αλλά και τις διαρροές, οι οποίες επαναλαμβάνουμε απεδείχθησαν ακριβείς μέχρι κεραίας, ο νικητής του MasterChef 4 έχει ήδη κριθεί.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που έχουμε παρακολουθήσει τα περασμένα χρόνια, στο τελευταίο μισάωρο που ο τελικός του MasterChef βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση, ανακοινώνεται η τελευταία δοκιμασία.

Γνωρίζουμε δηλαδή τις βαθμολογίες των πρώτων δύο (ή τριών ανάλογα την περίπτωση) δοκιμασιών και η τελευταία έρχεται να αποκαλύψει το νικητή.

Με αυτό ως δεδομένο, το σενάριο που ανέφερε η Φαίη Σκορδά ότι δηλαδή στον τελικό ανάμεσα στον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή, ο πρώτος φαίνεται να προπορεύεται σημαντικά, τόσο που να αναδεικνύεται ουσιαστική ως νικητής του MasterChef 4, μοιάζει ρεαλιστικό.
 


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Happy Day στον Alpha