Αναζήτηση
Μαρίνος Κόνσολος: «Η ζήλια είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου, το οποίο προσπαθώ να διαχειριστώ» | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρίνος Κόνσολος: «Η ζήλια είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου, το οποίο προσπαθώ να διαχειριστώ»
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
17:59


Στο περιοδικό «7 Μέρες
TV» παραχώρησε συνέντευξη ο Μαρίνος Κόνσολος. Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στην θέση μου», μίλησε για τον ρόλο του Αχιλλέα τον οποίο υποδύεται αλλά και για τον ρόλο που έχει παίξει η ζήλια στις σχέσεις του.
Σας γνωρίσαμε μέσα από μια δραματική σειρά, αλλά τα τελευταία χρόνια έχετε κολλήσει στην κωμωδία. Νιώθετε ότι αυτό σας ταιριάζει περισσότερο;

«Μπορεί να συμμετέχω σε μια κωμική σειρά, αλλά ο ρόλος του Αχιλλέα δεν πραγματεύεται τίποτα κωμικό. Ίσως είναι και ο μοναδικός ρόλος που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει αυτή τη δραματουργική συνέχεια και συνέπεια. Οπότε, δεν θεωρώ ότι κάνω κωμωδία. Παρ' όλ' αυτά, θα ήθελα πάρα πολύ να υποδυθώ έναν κωμικό ρόλο».
Μοιάζετε του Αχιλλέα ή όχι;

«Έχουμε πάρει στοιχεία και εγώ από το ρόλο μου και ο ρόλος μου από εμένα. Κυρίως στα συναισθήματα και στις αντιδράσεις μας, εκεί εντοπίζονται οι όποιες ομοιότητες. Όχι τόσο στις εμπειρίες, αλλά στο πώς διαχειριζόμαστε τα πράγματα».
Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα βρίσκονται στα χειρότερα τους. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;

«Το πώς θα εξελιχθεί κανείς δεν το ξέρει. Οι δυο τους πέρασαν πολλά, τα οποία έκαναν πιο δυνατή τη σχέση τους. Όμως, χωρίς αλατοπίπερο δεν θα υπήρχε νόημα».
Άρα, ο έρωτάς τους θα νικήσει.

«Νομίζω ότι ένας έρωτας που κρατάει τέσσερα χρόνια δεν μπορεί να διαλυθεί εύκολα, ειδικά για μια παρεξήγηση. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή, με λογική και ωριμότητα, θα λυθεί το θέμα. Η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως».
Τελικά τι φταίει; Ο Μάρκος ή η ζήλια του Αχιλλέα;

«Έχουμε δει ότι αυτός ο άνθρωπος ζηλεύει ακόμη και την ίδια του τη σκιά. Βέβαια, εκεί που υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Υπήρξαν κάποιες σατανικές συγκυρίες και παρεξηγήσεις, που κορύφωσαν τη ζήλια του Αχιλλέα. Όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους, αλλά η ζήλια του δεν τον αφήνει να ηρεμήσει».
Η ζήλια μπορεί να χαλάσει μια δυνατή σχέση;

«Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και η παθολογική ζήλια. Όταν ένα ζευγάρι φτάνει εκεί, τότε μπορεί να διαλυθεί ένας έρωτας. Αλλά μόνο τότε».
Είστε κι εσείς τόσο ζηλιάρης;

«Την έχω τη ζήλια, ειδικά όταν μου δώσουν το πάτημα. Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου, το οποίο προσπαθώ να διαχειριστώ. Αλλά ποιος άνθρωπος δεν έχει νιώσει ζήλια; Όταν αγαπάς, δεν μπορείς να μη ζηλεύεις.
Αν συνεχίζατε για 5η σεζόν, θα χρειαζόσασταν κίνητρο;

«Είναι κουραστικό το πρόγραμμα ενός καθημερινού σίριαλ, αλλά πιστεύω ότι όλες οι σειρές θα μπορούσαν να συνεχιστούν για πολλές χρονιές. Εγώ τουλάχιστον θα μπορούσα να βρω χιλιάδες στοιχεία γύρω από το ρόλο μου για να τον κάνω πιο ενδιαφέροντα. Και να μην ξεχνάμε ότι έχουμε μεγαλώσει σε αυτό το σίριαλ και, όπως εξελισσόμαστε εμείς, εξελίσσονται και οι ρόλοι μας. Οπότε, γιατί να μην μπορούμε να συνεχίσουμε για πολλά ακόμη χρόνια; Για μένα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτό το ενδεχόμενο»
Σχετικά πρόσωπα
Μαρίνος Κόνσολος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551