Αναζήτηση
Μαρία Σολωμού: Η εμφάνιση στο «Πρωινό» μετά τις φήμες χωρισμού με τον Μουζουράκη | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρία Σολωμού: Η εμφάνιση στο «Πρωινό» μετά τις φήμες χωρισμού με τον Μουζουράκη
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
14:45

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας η Μαρία Σολωμού μαγνητίζοντας τα βλέματα άμα τη εμφανίσει.

Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε τόσο για την αποχώρησή από το πλευρό του Νίκου Μουτσινά και την παράσταση «Βερβερίτσα», όσο και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον 14χρονο γιο της Αλέξανδρο, καρπό του έρωτά της με τον Μάριο Αθανασίου.

Για την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον θίασο της «Βερβερίτσας» η Μαρία Σολωμού ανέφερε πως οι λόγοι είχαν να κάνουν με το ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν γνώριζε ποιο θα είναι το μέλλον της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης και ως εκ τούτου εκείνη κινδύνευε με το να μείνει εκτός θεάτρου για αυτή τη σεζόν.

Ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη συζήτηση των δυο γυναικών ήταν και ο γιος της ηθοποιού Αλέξανδρος, ο οποίος βρίσκεται στην εφηβεία και η Μαρία Σολωμού περιέγραψε την καθημερινότητα μαζί του.

«Δεν θέλει κανέναν. Θέλει να είναι μόνος του με τους φίλους του στο δωμάτιο του και η κατάστασή του είναι "αφήστε με ήσυχο". Με αγχώνει πάρα πολύ. Ευτυχώς όμως που δεν είναι τύπος που θέλει να βγει, είναι σαν εμένα» δήλωσε ενώ αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα ο γιος της κατοικεί με τον πατέρα του.

Η μόνη ωστόσο αναφορά στην προσωπική της ζωή, εν μέσω φημών περί χωρισμού με τον Πάνο Μουζουράκη, ήταν όταν μετά από ερώτηση της Φαίης Σκορδά για το αν αποδίδει καλύτερα στα επαγγελματικά της όταν είναι και η ίδια ψυχολογικά καλά, εκείνη αρκέστηκε στο να σχολιάσει πως:

«επειδή και φέτος κάνω κωμωδία, η αλήθεια είναι ότι ανεβαίνεις, χαίρεσαι, ξεχνιέσαι... η δουλειάς μας έχει ένα καλό, το ότι φεύγεις από την καθημερινότητα, από αυτό που μπορεί να σε απασχολεί και από μια ρουτίνα περίεργη και μπαίνεις σε μια κατάσταση που θέλοντας ή μη, είτε κάνεις δράμα είτε κωμωδία, πρέπει να έχεις μέσα σου τη χαρά αυτού που κάνεις».


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Σολωμού
Πάνος Μουζουράκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551