Αναζήτηση
Μαρία Σάκκαρη: "Με ενοχλούσαν πάρα πολύ διάφορα δημοσιεύματα" | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρία Σάκκαρη: "Με ενοχλούσαν πάρα πολύ διάφορα δημοσιεύματα"
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023
19:47

Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, μίλησε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη.

Στη συνέντευξή της στο Sport24.gr είπε: "Πλέον, έχω αποκτήσει ανοσία στην εύκολη και άδικη κριτική από τα ΜΜΕ, αλλά δυσκολεύτηκα για να φτάσω σ' αυτό το σημείο.

Υπήρχαν φάσεις που με ενοχλούσαν πάρα πολύ διάφορα δημοσιεύματα, όχι τόσο για την προσωπική ζωή μου".

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε, γενικεύοντας το θέμα για τις αντιδράσεις που δέχονται οι αθλητές: "Μ' ενοχλεί όταν ένας άνθρωπος που δεν ξέρει από αθλητισμό και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με τα σπορ, να κάθεται στον καναπέ του και να σχολιάζει τον κάθε αθλητή, είτε αυτός είναι τενίστας είτε είναι μπασκετμπολίστας είτε ποδοσφαιριστής.

Ο αθλητής μπαίνει στο γήπεδο και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, δεν μπορείς εσύ από τον καναπέ να τον σχολιάζεις. Πιστέψτε με δεν θέλει να παίξει άσχημα, δεν θέλει να χάσει, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εσύ γιατί πρέπει να το σχολιάσεις;

Αν ο άλλος μπει μέσα και "πετάξει" το ματς και δεν τον νοιάζει τότε εννοείται να τον σχολιάσεις, αλλά δεν μπορείς εσύ να κριτικάρεις έναν άνθρωπο που παλεύει, προσπαθεί κάθε μέρα και δεν είναι ρομπότ. Αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ και νομίζω ότι αν ρωτήσεις κάθε αθλητή θα σου πει το ίδιο πράγμα".

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει η Μαρία Σάκκαρη για τη μητέρα της: "Η μητέρα μου πήρε τις σωστές αποφάσεις για μένα, όταν ήμουν μικρή και αυτό ήταν πολύ σημαντικό.

Θεωρώ ότι δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα, αν δεν είχα την καθοδήγησή της και όχι μόνο την δική της, επειδή νομίζω ότι και και ο πατέρας μου -παρόλο που δεν είναι στον χώρο του τένις-, με βοήθησε.

Και οι δυο τους έκαναν πράγματα για μένα για τα οποία, θα τους ευγνωμονώ για μία ζωή. Το ξέρω ότι είναι είναι οι γονείς μου και το έκαναν μ' όλη την την καρδιά τους και την αγάπη τους. Όμως αυτό που είμαι σήμερα τούς το χρωστάω".
Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Σάκκαρη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551